|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea organizează, în data de 17 mai, ,,Bursa Ofertelor Școlare – Învățământ Liceal 2018” 

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_andra-bica-isj-valcea

Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea organizează, în data de 17 mai 2018, evenimentul ,,Bursa Ofertelor Școlare – Învățământ Liceal 2018” la Colegiul de Silvicultură și Protecția Mediului Râmnicu Vâlcea. Cadrele didactice, elevii claselor a VIII-a și părinții acestora sunt așteptați să viziteze standurile de prezentare ale liceelor în intervalul orar 9.00-12.00.

Viitorii liceeni au posibilitatea să poarte discuții cu colegii lor mai mari, să afle numărul locurilor disponibile în anul școlar 2018-2019, mediile de admitere în anii anteriori, profilele pentru fiecare dintre filierele teoretică și tehnologică.

Unitățile de învățământ de nivel liceal din Municipiul Râmnicu Vâlcea, Călimănești, Băile Olănești și Băile Govora au realizat materiale promoționale personalizate, broșuri, pliante și își propun să atragă un număr cât mai mare de vizitatori.

În cadrul evenimentului, elevii și părinții acestora se pot informa cu privire la liceul și profilul dorit și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru admitere.

Vă invităm la această manifestare ,,Bursa Ofertelor Școlare – Învățământ Liceal 2018” pentru a disemina una dintre numeroasele activități de orientare școlară și profesională derulate de Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea în această perioadă.

Andra Bica, inspector sef Inspectoratul Judetean Scolar Valcea

Leave a Response