|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Baza de tratament ultramoderna la Hotelul Livadia din statiunea Baile Olanesti 

hotel-livadia-baile_olanesti-5imz216m8t68

Statiunea de tratament balnear si recuperare a capacitatii de munca Olanesti

Hotelul Livadia este situat în apropierea izvoarelor statiunii, are o capacitate de cazare de 188 locuri la categoria 3 stele si 70 locuri la categoria 2 stele. Statiunea este situata în apropierea vaii Oltului si este înconjurata de dealuri împadurite ce contribuie la dezvoltarea unui climat cu veri racoroase si ierni blânde. Prezenta vegetatiei face ca aerul sa aiba gradul optim de oxigenare si o concentratie ideala de aeroioni negativi.

În baza de tratament a hotelului Livadia, societatea noastra asigura cure de tratament pentru urmatoarea gama de afectiuni:

pentru boli digestive si ale glandelor anexe -dischinezii bilio-duodenale, ulcer sau gastrita cu hiposecretie acida, suferinte ale stomacului operat, colecistopatii cronice, sindrom disfunctional postcolecistectomie, hepatopatii cronice stabilizate, colopatii cronice si sindroame de colon iritabil;
boli renale microlitiaze si litiaze renovezicale, infectiile tractusului urinar, suferintele rinichiului operat, nefropatiile interstitiale cronice, rinichiul malformat sau unic congenital ori chirurgical ;
boli endocrine metabolice diabet zaharat, dislipidemii, obezitate, hiperglicemie si guta;
boli alergice cu localizare cutanata, ORL, pulmonara sau digestiva;
boli ale aparatului locomotor sindroame miofasciale, tendinite, periartrite, fibromialgie, artroze ale coloanei vertebrale sau articulatiilor periferice, sindroame dureroase si disfunctionale datorate reumatismelor inflamatorii cronice, sechele postoperatorii sau ulterioare tratamentelor ortopedice, algodistrofie, neuropatii periferice.

Statiunea Amara Ialomita
Baza noastra de tratament ultramoderna, este dotata cu aparatura medicala performanta care acopera toate aspectele recuperarii.

Sunt asigurate urmatoarele proceduri terapeutice:

electroterapie (curenti galvanici, diadinamici, interferentiali, TENS, curenti excitomotori si cu impulsuri reglabile);
ultrasonoterapie în regim continuu sau cu impulsuri, asociat cu electroterapie de tip interferential sau diadinamic;
laserterapie;
masaj somatic si reflex;
termoterapie;
magnetoterapie;
bai galvanice;
cura de ingestie cu ape minerale;
kinetoterapie.

Cadrul natural ofera o mare varietate de ape minerale cu rol terapeutic. Cele peste 30 de izvoare cu ape minerale sulfuroase, clorurate, iodurate, bromurate, sodice, magneziene – oligominerale, toate pentru cura de ingestie, contribuie la tratarea unei multitudini de afectiuni. Cura profilactica în statiunea Olanesti este recomandata persoanelor care prezinta factori de risc sau / si antecedente de afectiuni (renale, reumatismale, digestive, respiratorii, dermatologice) dar nu prezinta boala activa.

Potential turistic

Împrejurimile statiunii ofera numeroase posibilitati pentru drumetii si plimbari în aer liber cu efect terapeutic. Zona are un important potential turistic care permite vizitarea unor manastiri de renume (Cozia, Horezu), schitul Iezer întemeiat în secolul XIV, centre culturale de renume european (Sibiu) si cu rezonanta folclorica. Statiunea Olanesti este punctul de plecare pentru drumetii si excursii la mai multe destinatii de exceptie : cheile Bistritei, valea Lotrului, defileul Jiului, defileul Oltului, vestigiile castrului roman Arutella, Pestera Muierii si altele. În padurile de foioase din regiune pot fi observate animale salbatice mari urs, cerb, mistret iar în râurile de munte si în lacurile apropiate se pot organiza partide de pescuit.

Staţiunile balneoclimaterice: Băile Govora, Călimăneşti, Căciulata, Ocnele Mari şi Voineasa; Mănăstirea Cozia ctitorită de Mircea cel Bătrân, în sec. 14; Mănăstirea Govora; Schitul Iezer din sec. 14; localitatea Horezu, celebră pentru calitatea artistică a obiectelor din ceramică realizate manual de meşteşugari; zona turistică a defileului Oltului: acces la Transfăgăşan (90 km.) ce străbate culmea principală între circurile glaciare Bâlea şi Capra printr-un tunel de cca. 900m.; în complexul glaciar Bâlea funcţioneată o telecabină (4 km.) între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, complexul Cumpăna pe malul lacului Vidraru (cca. 900 ha. suprafaţă, 14 km. lungime şi un volum de 465 mil. m.c. de apă, unde se poate practica pescuitul), practicarea sporturilor de iarnă în circul glaciar Bâlea, pe valea Bâlei, sectoarele Podragu, Suru, Capra ş. a; Complexul turistic Sâmbăta (690 m.) cu Mănăstirea lui Constantin Brâncoveanu, situat pe versantul nordic al Munţilor Făgăraş.

Str. Muncitorilor nr.1, Baile Olanesti, jud. Valcea, cod 245300

.

Tel: 0250.775.421
0250.775.458
0250.775.206
0250.775.448

One Response to Baza de tratament ultramoderna la Hotelul Livadia din statiunea Baile Olanesti

  1. marcel constantin

    La toate se adauga contributia exemplara a personalului medical;oameni responsabili,amabili si foarte prietenosi.

     

Leave a Response