|joi, aprilie 18, 2024
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 31.05.2018 

soparla-cu-volanas
  • Prefectul Florian Marin a ţinut să dezmintă public că ar exista tensiuni între el şi primarul Mircia Gutău şi a mai precizat că NU va candida la Primăria Râmnicului la alegerile locale din 2020. „Am văzut într-un ziar local o știre despre existența unor tensiuni mari între mine și primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, domnul Mircia Gutău, generate de o pretinsă viitoare candidatură a mea la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Pentru a pune capăt unor speculații inutile vreau sa fac două precizări: nu am intenționat să o fac și nici nu voi candida la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea; între mine și primarul municipiului Râmnicu Vâlcea există o relație instituțională corectă, bazată pe respect și pe respectarea legii. Orice alte discuții pe marginea acestui inexistent conflict sunt inoportune și nu le voi mai acorda nicio atenție”, a spus pe un site de socializare prefectul Florian Marin.

 

  • Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat zilele trecute decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Tribunalul Vâlcea a lui Gelu Dina (pensionare), la data de 18 iunie 2018. În urmă cu un an, ziarul nostru a scris următoarele despre Gelu Dina: „Acesta nu s-a putut abţine şi a lălăit un proces în care era parte pârâtă publicaţia Ziarul de Vâlcea. Pe fond, un judecător ne-a dat dreptate, iar domnul Dina, fără să ţină cont de probele apărării, i-a dat dreptate reclamantului – persoană importantă din mediul politic vâlcean. În urmă cu câţiva ani Ziarul de Vâlcea a criticat-o pe soţia judecătorului Dina, fosta judecătoare la Judecătoria Râmnicu Vâlcea, ieşită acum la pensie. Am crezut, totuşi, în onestitatea, buna-credinţă şi profesionalismul domnului magistrat Gelu Dina. Probele erau ultra-evidente în susţinerea afirmaţiilor din articolele noastre, în virtutea dreptului constituţional la libera exprimare! A fost un fel de test, căzut de Gelu Dina”.

 

  • Într-o emisiune TV, primarul Mircia Gutău a spus răspicat că ADI Salubrizare Vâlcea, condusă de liberalul Victor Popescu, este total nefuncţional pentru că tergiversează organizarea licitaţiilor pentru delegarea serviciilor de salubrizare. În schimb, primarul Gutău a adus laude ADI „Apa” Vâlcea, condusă tot de un membru PNL, pentru că aici lucrurile merg „unse” de mai mulţi ani încoace!

Leave a Response