|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Succes al primarului Mircia Gutau: Sala Sporturilor Traian va trece in administrarea Primariei Ramnicu Valcea 

646x404 (1)

In data de 14.06.2018, ora 13.00, în sala de şedinţă a Primăriei Ramnicu Valcea, va avea loc şedinţa extraordinară a Consiliul Local al municipiului, cu următoarea ordine de zi:

  1. Raport și proiect de hotărâre privind solicitarea de preluare a unui imobil din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Tineretului și Sportului – Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Vâlcea (Sala Sporturilor Traian) în domeniul public al municipiului Râmnicu Vâlcea.
  2. Raport și proiect de hotărâre privind modificarea și completarea anexei 1 la contractul de delegare a gestiunii unor servicii publice de administrare a domeniului public și privat de interes local.
  3. Raport și proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local și a listei de investiții pe anul 2018.
  4. Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului necesar organizării evenimentelor ocazionate de Ziua Imnului Național 2018.
  5. Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea organizării și desfășurării în municipiul Râmnicu Vâlcea a Festivalului Internațional de Teatru ”Ariel Inter Fest” – ediția a VIII -a, 17-21 iunie 2018.
  6. Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea deplasării a doi consilieri locali la Zilele Orașului Krusevac.
  7. Raport și proiect de hotărâre privind numirea unui funcționar public ca administrator provizoriu în Consiliul de Administrație la Societatea APAVIL SA Vâlcea.

Leave a Response