|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Arestat după ce a bătut doi agenţi de pază. Lovituri de… sabie! 

1200x630

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus luni, 23 iulie, reţinerea pentru o perioadă de 24 ore a suspectului Culeci Cristian Gheorghe şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în data de 5 iulie 2018, în jurul orelor 04.00, pe fondul unui conflict spontan izbucnit anterior în incinta unui local situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, inculpatul Culeci Cristian Gheorghe a exercitat acte de violenţă asupra a doi agenţi de pază din cadrul unei firme specializate, chemaţi de barmanul acestui local să intervină pentru aplanarea conflictului. Cu această ocazie, în timp ce se aflau în zona din faţa sediului unei bănci din Râmnicu Vâlcea, inculpatul Culeci Cristian Gheorghe i-a aplicat o lovitură cu pumnul în faţă agentului de pază B.I.C., producându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 35-40 zile de îngrijiri medicale, după care i-a aplicat trei lovituri cu o sabie tip macetă la nivelul capului, celuilalt agent de pază M.V.C., producându-i mai multe plăgi tăiate la nivelul feţei, sternului şi a membrelor superioare ce au necesitat pentru vindecare 35-40 de zile de îngrijiri medicale, conform fişelor de constatări preliminare emise de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Vâlcea, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică. Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale şi suportul tehnic al Direcţiei de Operaţiuni Speciale. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele“, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea

Leave a Response