|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Un șofer băut bine a lovit șase mașini pe Valea Oltului 

alcoolemie-131-mg-593x530
Un șofer băut bine a lovit șase mașini pe Valea Oltului. Bărbatul de 40 de ani din Sibiu mergea spre Vâlcea și a intrat pe contrasens unde a lovit șase mașini care circulau regulamentar. Din fericire nu au fost victime însă șoferul avea o alcoolemie uriașă.
”Accidentul s-a produs pe DN7, la ieșirea din Tălmaciu spre Vâlcea. Un conducător auto de 40 de ani din Sibiu, în timp ce se deplasa spre Vâlcea, a pătruns pe contrasens și a acroșat 6 autoturisme conduse regulamentar din sens opus. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Șoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea nivelului alcoolemiei în sânge. În funcție de rezultatele primelor cercetări vor fi dispuse măsurile legale.” a declarat Elena Welter, urtător de cuvânt al IPJ Sibiu
În cele din urmă, oamenii legii au reușit să îl testeze pe șofer și cu aparatul etilotest. Rezultatul acestuia a fost de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Sursa: https://sibiu100.ro/eveniment/142839-un-sofer-baut-bine-a-lovit-sase-masini-pe-valea-oltului/

Leave a Response