|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 06.09.2018 

soparla-cu-volanas
  • Se pare că viceprimarul comunei Sineşti are apucături… huliganice, pentru că, altfel, nu putem înţelege de ce l-a bătut până l-a băgat în spital pe un om al locului. Aşteptăm primele investigaţii din partea Poliţiei Vâlcea, dar şi o poziţie oficială din partea primarului din Sineşti, Cristian Burleanu.

 

  • Chiar dacă Primăria oraşului Brezoi se confruntă cu o situaţie financiară precară, consilierii locali nu au omis să îşi majoreze indemnizaţiile, pentru ei şi pentru aparatul de specialitate al primăriei. Aşa s-a ajuns ca primarul Robert Schell să aibă un salariu lunar echivalent cu cel al unui edil-şef de municipiu (peste 130 milioane de lei vechi), viceprimarul are circa 110 milioane de lei vechi, iar consilierii au o indemnizaţie ce se apropie de 10 milioane de lei vechi. Cele mai mici salarii le au muncitorii necalificaţi şi paznicii, care ridică lunar peste 20 milioane de lei vechi.

 

  • Cei peste 400 de fani care au venit duminică seara în centrul Râmnicului au fost dezamăgiţi de „concertul” cântăreţului Gheorghe Gheorghiu, care, într-o jumătate de oră, a susţinut, spun gurile rele, un recital… de play-back, deşi a fost plătit cu o sumă frumuşică pentru un concert live cu celebra sa voce şi chitară.

Leave a Response