|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 13.09.2018 

soparla-cu-volanas
  • „Prietenul” nostru, deputatul liberal Cristian Buican, se pare că s-a „reconvertit profesional” şi a ajuns, din cioban… în medic veterinar. Altfel nu ne putem explica de ce preşedintele PNL Vâlcea anunţă în cadrul unei conferinţe de presă iminenta invazie a pestei porcine în judeţul nostru, deşi nu are nici un fel de date sau rapoarte concludente ale Direcţiei Sanitar-Veterinare în acest sens. Doar pentru a câştiga capital electoral pe seama problemei pestei porcine, deputatul Buican face o gravă greşeală şi aruncă un fior de teamă în rândul vâlcenilor, care acum stau şi se întreabă dacă să-şi taie porcul din ogradă, iar ferimerii să-şi vândă „grăsunii” pe ascuns către alte zări!

 

  • Marţi, 11 septembrie, prefectul Florian Marin a participat la ceremonia de deschidere a cursului de înalți funcționari publici, la Institutul Național de Administrație București, curs la care va participa în perioada septembrie-decembrie 2018. În data de 20 aprilie 2017, a avut loc ceremonia oficială de instalare în funcţia de prefect a lui Florian Marin, după ce acesta a fost numit în calitatea de prefect de Vâlcea, de către fostul guvern Grindeanu, în data de 22 martie 2017.

 

  • Fostul primar liberal din Voineasa din perioada 2012-2016, Gheorghe Stanciu, deţine un adevărat „imperiu imobiliar” în localitate. Numai „moştenirile” de suprafeţe de păduri şi alte terenuri se apropie de 20 de HECTARE, dar Gigi Stanciu mai posedă 5 clădiri în Voineasa: o casă de locuit, două apartamente, o casă de vacanţă şi o cabană, în condiţiile în care veniturile din pensie şi indemnizaţiile de consilier local nu au depăşit anul trecut suma totală de 300 milioane de lei vechi.

 

  • Zilele trecute, Primăria Râmnicului a scos la licitaţie serviciul de dirigenţie de şantier pentru obiectivul de investiţie „Arteră de legătură între B-dul Nicolae Bălcescu şi B-dul Tineretului, inclusiv rampele aferente pasajului suprateran – refacere şi completare”. Data limită de depunere oferte de către firmele sau persoanele interesate este în 13 septembrie 2018.

Leave a Response