|joi, aprilie 25, 2024
  • Follow Us!

Marșul mașinilor eco în București! Scopul: promovarea transportului ecologic, care să ajute la reducerea noxelor din oraș 

Masini-ecologice-in-Bucuresti-Marsul-masinilor-eco-din-septembrie-2018-Foto-Octav-Dragan-EUROPAFM.RO-0003

Maşini electrice, hibrid și CNG (Compressed Natural Gas) au putut fi admirate sâmbătă, 8 septembrie, în București într-un marș care a avut ca scop promovarea transportului ecologic, care să ajute la reducerea noxelor din oraș.

Înainte de a porni la drum, mașinile au putut fi admirate în fața Sălii Polivalente, unde producătorii sau posesorii mașinilor au răspuns întrebărilor curioșilor.

Marșul a pornit de la Sala Polivalentă și a continuat pe Bulevardul Unirii- Bulevardul Nicolae Bălcescu- Bulevardul Magheru-Piața Romană – Piaţa Victoriei- Bulevardul Aviatorilor- Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf- Bulevardul Kiseleff, cu întoarcere la Sala Polivalentă.

Printre vedetele care au fost prezente la eveniment s-au aflat și violonistul Alexandru Tomescu, actorul Florin Piersic Jr, dar și sportiva Mihaela Buzărnescu.

Evenimentul a fost organizat de Jumptosmart.ro, în parteneriat cu Ideativa Mind și Asociația Română de Relații Publice (ARRP) în cadrul campaniei ”Trafic Inteligent pentru România”.

FOTO: Octav Drăgan

Sursa: https://www.europafm.ro/marsul-masinilor-eco-in-bucuresti-galerie-foto/

În România, Denisson Energy, firmă membră a grupului Antares, și Asociația Gazului Natural pentru Vehicule NGVA România dezvoltă proiectul CNG România, care vizează implementarea a 9 stații de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (CNG ) de-a lungul coridoarelor pan-europene.

Proiectul, în valoare de 5,2 milioane de EUR, este derulat în cadrul programului CEF al Agenției pentru Inovație și Rețele (INEA) a Comisiei Europene și este cofinanțat de Uniunea Europeană cu 85% din valoarea acestuia.

Detalii despre proiect și stadiile de implementare puteți găsi accesând www.cngromania.eu.

Notă: Responsabilitatea privind această publicație revine integral autorului. Uniunea Europeană nu este responsabilă pentru modul în care sunt utilizate informațiile publicate.

Antares bun

 

Leave a Response