|vineri, decembrie 1, 2023
  • Follow Us!

APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă în cazul a 3 asociații de proprietari din Ramnicu Valcea 

apa-oprita-harlau

Din cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă şi canal, APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă în cazul a 3 asociații de proprietari incluse în categoria clienţilor rău-platnici și care au restanțe după cum urmează: Asociația de Proprietari A34/2 PT5 Ostroveni – 8.204,36 lei, Asociația de Proprietari Bloc 32 Bis T. Bălășel – 4.809,54 lei și Asociația de Proprietari C30 Ostroveni – 6.693,58 lei. Datoriile înregistrate reprezintă, la data de 01.10.2018, restanțele pe 3 luni.

Societatea APAVIL SA este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienţi în contul serviciilor prestate. Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienţii nu au găsit de cuviinţă sa aprecieze just această atitudine.

Asociaţiile de proprietari au fost deja notificate, urmând ca acţiunea de debranşare să demareze în perioada imediat următoare. Locatarii bun-platnici din cadrul asociaţiilor de proprietari care vor fi debranşate sunt rugaţi să înţeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri.

SC Apavil SA

Leave a Response