|sâmbătă, decembrie 2, 2023
  • Follow Us!

Mostenitorul Simian vrea sa darame cosmeliile de pe platforma „Vâlceana” si să construiască trei blocuri de 10 etaje 

blocuri-romeo-iliescu-107F448F00-7BED-77D9-0BD3-CB643E447AC0

Încă un nume important se adaugă pe lunga listă a dezvoltatorilor imobiliari care ridică blocuri de locuinţe în Râmnicu Vâlcea. Este vorba de Vlad Oprea Simian, moştenitorul fostei fabrici de încălţăminte Simian şi proprietarul casei în care acum se află Muzeul de Artă, şi care în prezent vrea să construiască 3 (trei) blocuri de 10 etaje pe platforma „Vâlceana” din centrul Râmnicului. Proiectul prevede demolarea „coşmeliilor” şi a anexelor de pe o suprafaţă de teren de 2,5 hectare din fosta fabrică Vâlceana, construirea apoi a celor trei imobile şi amenajarea a sute de locuri de parcare şi zone de agrement. Deja, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a anunţat publicul interesat despre desfăşurarea procedurii de informare şi consultare privind documentaţia de urbanism „PUZ Zona centrală – modificări Subzona Simian”, iniţiator Vlad Oprea Simian, iar proiectant este firma ArhinetPlus – arhitect Cristinel Vlad.

One Response to Mostenitorul Simian vrea sa darame cosmeliile de pe platforma „Vâlceana” si să construiască trei blocuri de 10 etaje

  1. Alex

    Asa este daca se aproba proiectul de constructie pt blocuri creste valuarea terenului . Poate asta e conditia clientilor inainte de a cumpara .

     

Leave a Response