|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală 

perchezitii-la-liceul-dimitrie-bolintineanu-conducerea-scolii-demisa-pentru-suspiciuni-de-frauda-la-bac-18456315

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat ieri, 29 octombrie, percheziții la sediile unor societăți comerciale și la domiciliile a două persoane bănuite de evaziune fiscală, un bărbat și o femeie din Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii au descins în Râmnicu Vâlcea la sediul a două societăți comerciale și la domiciliile celor două persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracțiuni de evaziune fiscală, fapte prin care s-ar fi cauzat bugetului general al statului un prejudiciu estimat la 40.000 lei.

În fapt, în perioada 2012-2014, cei în cauză ar fi falsificat mai multe facturi fiscale, pe care, ulterior, le-ar fi înregistrat în evidenţele contabile ale unui operator economic. De asemenea, aceștia ar fi falsificat decizia privind înregistrarea de TVA, folosind-o în relaţia cu partenerii comerciali, toate în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale datorate bugetului statului.

În urma perchezițiilor, au fost identificate şi ridicate documente contabile de interes, iar cercetările continuă în cadrul dosarului penal.

Leave a Response