|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 10.12.2018 

soparla-cu-volanas
  • Mari probleme financiare sunt la Primăria staţiunii Voineasa şi, în plus, investiţiile bat pasul pe loc, dar asta nu l-a împiedicat pe primarul Gabriel Năstăsescu să-şi majoreze recent salariul la suma… de 76 milioane de lei vechi lunar, mai mare chiar decât al unui edil-şef de oraş. Precizăm că la capitolul investiţii nu punem la socoteală lucrările la pârtia de schi de la Voineasa, care se realizează cu bani direct de la Guvern.

 

  • Din declaraţia de avere a noului consilier judeţean Florin Mutuligă (care l-a înlocuit pe Gheorghe Mihăilescu), aflăm că a încasat anul trecut suma de circa 250 milioane de lei vechi de la Societatea de Tratament Balnear şi Recuperare a Capacităţii de Muncă – Sucursala Băile Olăneşti (şef recepţie), 18 milioane de lei vechi specialist marketing la SC Nex SRL Olăneşti şi 70 milioane de lei vechi din calităţile de membru în consiliile de administraţie la societatea Pieţe Prest şi la CAR IFN Olăneşti. Florin Mutuligă mai deţine patru terenuri intravilane sau extravilane în comuna Păuşeşti-Măglaşi în suprafaţă totală de 4.555 mp, două case de locuit tot în Păuşeşti-Măglaşi, un apartament în Râmnicu Vâlcea, plus două maşini, iar în anul 2012 a contracat un credit de la BRD Vâlcea în valoare de circa 10.000 euro.

 

  • Spre disperarea deputatului liberal Cristian Buican, iată că au trecut aproape 3 luni de la încercarea de excludere a doi consilieri judeţeni – Sami Vîlcu şi Roxana Călina Roşu – şi aceştia continuă să vină nestingheriţi la… şedinţele CJ Vâlcea. Semn că Buican nu mai este ascultat de nimeni în partid!

Leave a Response