|marți, aprilie 30, 2024
  • Follow Us!

ADI DE LA VÂLCEA a spus totul în direct! Soţia sa era de faţă. Iată motivul incredibil pentru care nu va cânta de Crăciun 

adi-de-la-valcea

În urmă cu puţin timp, cântăreţul de manele Adi de la Vâlcea a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a povestit detalii mai puţin ştiute atât despre el, cât şi despre familia sa.

Mai exact, Adi de la Vâlcea este, atunci când nu cântă pe la o petrecere sau nu e pe vreo scenă, un tată şi un soţ de nota zece. Pentru că nu mai încape îndoială, acesta a venit alături de soţia sa, dar şi de fiul în vârstă de 19 ani, la emisiunea „Vorbeşte lumea“.

În plus, Adi de la Vâlcea a povestit tuturor că în perioada Crăciunului nu va susţine niciun concert. „Vin câţiva invitaţi de Crăciun pe la noi. Asta e de când ne ştim. Vom aveam o cină. Pe 25 când e Crăciunul nu cânt şi nici de Paşte nu cânt. Asta pentru că familia e pe primul loc şi mereu va fi pe primul loc. Aş face orice pentru băiatul meu“, a spus acesta.

 

Sursa: cancan.ro

One Response to ADI DE LA VÂLCEA a spus totul în direct! Soţia sa era de faţă. Iată motivul incredibil pentru care nu va cânta de Crăciun

  1. eu

    Foarte frumos din partea lui , omu’ nu-i disperat dupa bani . In primul rand in zi de sarbatoare nu se munceste , darul de a canta il are de la bunul D-zeu , asa ca de ce sa muncesti tocmai de Sarbatori ? Bravo Ady , multa sanatate si sarbatori fericite , atat tie familiei tale precum si membrilor ziarului Ziarul de Valcea .

     

Leave a Response