|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Şpârle şi Şopârle 

Şpârle şi Şopârle

 

• Deputatul liberal Emilian Frâncu era duminică extrem de nemulţumit pentru că un lider PNG din Nicolae Bălcescu a încercat să saboteze şedinţa de partid a organizaţiei locale la care liderul liberal a fost invitat. Deputatul s-a plâns unor liberali tineri că organizaţia din Nicolae Bălcescu nu are imnul partidului şi a solicitat ca toate organizaţiile să primească rapid imnul.

 

• La Colegiul Tehnic Forestier mâncarea dată elevilor din internat s-a îmbunătăţit considerabil după ce am atras atenţia asupra neregulilor de aici. Am aflat că şi programul de furnizare a apei calde este mai bun. Din păcate colegiul continuă să fie condus de administratorul Crainea Partenie iar directorul Dumitru Ionescu este cel care plăteşte acum pentru compromisurile acceptate de-a lungul timpului. Managerii buni conduc transparent aşa cum se întâmplă de ani buni la Şcoala nr. 2 din municipiu, unde toată presa are acces şi este informată şi consultată. La Forestier conducerea a ales o variantă păguboasă. Să plătească o parte a presei. Presa nu are nevoie de bani din şcoli şi nici nu ar trebui să-i primească. Dar asta este altă poveste…

 

• O doamnă ce a fost cândva apropiată conducerii PD a dovedit sâmbătă că nu ştie şi nu poate să fie prietenă în sensul adevărat al cuvântului. L-a lăsat la greu pe un bun prieten sub un pretext absurd….avea de făcut nişte fişe şi agenda era deja ocupată pe ziua respectivă. Halal prietenie şi respect madam!

 

• Foştii ţărănişti s-au implicat serios şi în câştigarea preşedenţiei organizaţiei de Tineret a liberalilor vâlceni de către Claudiu Tulugea, proaspătul director al Muzeului judeţean.

 

• În această lună se va deschide în Râmnicu Vâlcea o nouă cafenea. Spre deosebire de cele mai vechi aici vor avea loc periodic turnee….de poker.

Leave a Response