|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Gutău organizează bal pentru bogaţii judeţului 

Gutău organizează bal pentru bogaţii judeţului

 Sâmbătă, 8 decembrie, Sala Sporturilor din Râmnicu Vâlcea va găzdui tradiţionalul Bal al Primăriei. Primarul Mircia Gutău a invitat aproximativ 700 de vâlceni.

Pentru a înlătura orice fel de dubii privind cheltuielile ocazionate de această manifestare, primarul Râmnicului a mărturisit că mare parte din fondurile pentru organizare vor fi acoperite din taxa de intrare. „Ca să-i liniştesc pe toţi cei care ar putea comenta, le spun că vom cheltui cât va fi nevoie.

Am ştiut să drămuiesc foarte bine banii de la bugetul local şi vreau să vă spun că avem un surplus foarte mare. Îmi pare sincer rău că nu pot invita mai multe persoane, pentru că va fi un eveniment extraordinar.

Am mărit taxa pentru cei care vin la bal, 6 milioane lei vechi pentru o familie şi 10 milioane pentru firme, iar banii ce vor fi strânşi vor constitui o parte din cheltuielile pentru organizare, iar restul îi vom dona celor nevoiaşi.

Nu vom cheltui foarte mult din bugetul local, pentru că am ştiut să aplic o taxă pentru sport şi cultură, din care putem da premiile pentru handbalistele de la Oltchim şi pentru olimpici”, a afirmat Gutău.

Menţionăm că în cadrul Balului, care-l va avea ca prezentator pe Dan Negru, vor fi premiaţi de municipalitate elevii olimpici şi profesorii care s-au ocupat de pregătirea lor precum şi galacticele handbaliste de la Oltchim.

(T.G.)

Alte titluri din editia curenta:

Familia Boromiz, cea mai mare avere din Vâlcea
Crinu Popescu nu şi-a achitat de doi ani factur…
Ion Nicolae îşi bate joc de râmniceni
OLTCHIM vinde prin licitaţie societăţile agroal…
Ocnele – de aproape o lună fără apă
A început cea mai importantă competiţie handbal..
.Când orgoliul se transformă în paranoia…
Sparle si Soparle
Consiliul Judeţean nu a acoperit ilegalităţile …
Dorel Jurcan trebuie să-şi dea demisia din func…
Gutău organizează bal pentru bogaţii judeţului
Certificatul de amânare de la plată a TVA
Tăieri ilegale de lemn la Câineni şi Vaideeni
Minora dispărută din Racoviţa, găsită la mănăstire
Portret de consilier judeţean Viorel Barbu

Leave a Response