|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Deputatul Ungureanu, trimis la reeducare 

Deputatul Ungureanu, trimis la reeducare

parlamentarul peledist a jignit din nou presa localã

 Deputatul Petre Ungureanu, liderul PLD Vâlcea, celui care i se mai spune Parlamentarul Monolog pentru cã-i place foarte mult sã se audã vorbind si îi displac întrebãrile ziaristilor, s-a trezind cã rãmâne singur la o conferintã de presã dupã ce a jignit o ziaristã.

Toate întrebãrile ziaristilor vâlceni, care nu sunt pe placul deputatului avocat, sunt considerate de acesta incomode si, culmea penibilitãtii, „santajiste”. Petre Ungureanu este avid dupã imagine si telul lui suprem a fost sã fie liderul unui partid politic. Idiferent care ar fi acela. Scindarea PNL-ului de cãtre Theodor Stolojan i-a dat ocazia deputatului „migrator“ sã-si realizeze visul si sã devinã presedintele local al Partidului Liberal Democrat.

De-a lungul timpului, avocatul Petre Ungureanu s-a remarcat între politicienii vâlceni prin desele sale aparitii în presa scrisã si la televiziunile locale, unde moderatorii au rol de decor datoritã monologurilor sale interminabile pe diverse teme. Discursuri care se învârt în jurul unor idei fixe si redundante. Deputatul s-a mai remarcat si prin scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului, care tin de profesia sa de avocat. Dar cu ce au „pãcãtuit“ ziaristii fatã de Ungureanu, care i-a catalogat drept „santajisti“?

Au încercat sã adreseze întrebãri pertinente si incomode. Aceasta este, de fapt, misiunea unui jurnalist sã fie un observator critic si lucid si nu un aplaudac partinic. La una dintre întâlnirile cu presa, parlamentarul a adoptat aceeasi atitudine jignitoare fatã de presa localã. De data aceasta, solidaritatea de breaslã a functionat si toti reprezentantii mass-media au pãrãsit încãperea, deputatul vâlcean rãmânând sã le vorbeascã tablourilor de pe pereti…

(Politica) Ion Tudor pe primul loc, PSD pregăteşte bătălia…
(Fapt divers) Cazan a primit NUP
(Actualitate) Înghesuiala pentru bilete de tratament a fost î…
(Impact) Fraudarea tezelor unice:
(Sport) Fãrã medalie !
(Politica) Deputatul Ungureanu, trimis la reeducare
(Sparle si soparle) Sparle si soparle
(Actualitate) OLTCHIM a primit, pentru al treilea an consecut…
(Politica) Liberalii cred că bugetul va fi votat
(Finante) Contribuabili! Economisiti timp depunând electr…
(Actualitate) Din cauza lipsei de fonduri, la Fârtăţeşti
(Actualitate) Cadouri pentru bătrânii singuri
(Editorial) Vinovatii fãrã vinã?
(Cultura) George Achim a mai fabricat o carte
(Fapt divers) Copil dispărut – dat în urmărire generală

Leave a Response