|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Ion Tudor pe primul loc, PSD pregăteşte bătălia pentru Râmnic 

GATA CU AMATORII, VIN PROFESIONIŞTII!

Ion Tudor pe primul loc, PSD pregăteşte bătălia pentru Râmnic

 La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc întâlnirea organizaţiei municipale a PSD pentru a se stabili un grup din care va fi desemnat viitorul candidat al PSD pentru primăria Râmnicului. A fost o şedinţă cu multe luări la cuvânt. Zecile de membrii prezenţi şi-au spus părerea despre candidaturile pentru Primăria Râmnicului prin vot secret, nu prin ridicare de mână, aşa cum recomanda „specialistul” Dumitru Persu. În acelaşi timp, Gigi Matei a fost taxat de colegi .

Acesta a luat cele mai puţine voturi. Iată cum au votat pesediştii din Râmnic: Ion Tudor – 59 de voturi, Valer Tudor – 43, Dorin Dobrişan şi Dumitru Stancu – 34, Nicu Spiridon – 29, Dan ├×epuş – 27 şi Gigi Matei – 24. Cu această ocazie s-a demonstrat că, preşedintele PSD Ion Tudor are susţinerea organizaţiei. În cele cinci luni de când a preluat şefia organizaţiei a reuşit să se impună ca un lider autentic care ştie să construiască o echipă eficientă. Tudor a reuşit să le câştige încrederea chiar şi celor 14 membrii ai aşa-zisului „nucleu dur” al PSD. „Nimeni nu poate lucra în afara noii echipe din PSD Rm.

Vâlcea, echipă care şi-a dovedit calitatea în ultima vreme. Este important să fim uniţi, pentru că la Râmnic vom avea de luptat cu un stat condus de actualul primar”, ne-a declarat primul clasat, Ion Tudor. Secretarul general al PSD Rm. Vâlcea, Mihai Dinescu, a declarat că partidul nu este numai al fondatorilor şi „nepoţilor” lor, ci al tuturor celor care susţin ideile de stânga.

În acest fel se dovedeşte că accesul la funcţii nu se poate face prin forţă sau după vechile metode propuse de Persu, ci în mod democratic, prin vot secret, care exprimă cel mai bine opţiunile membrilor. „Toată stima pentru cei care au o atitudine verticală, care nu iau în calcul jocurile de culise şi influenţele şi care au apreciat, prin votul lor, că noua echipă va duce partidul la rezultate bune la următoarele alegeri”. Alegerile de anul viitor reprezintă o adevărată provocare pentru PSD deoarece nimeni nu a avut vreodată în municipiu un adversar atât de greu de învins cum este acum primarul Mircia Gutău, cotat cu peste 60 la sută de ultimul sondaj de opinie realizat de liberali, la nivelul municipiului.

(T.G.)

(Politica) Ion Tudor pe primul loc, PSD pregăteşte bătălia…
(Fapt divers) Cazan a primit NUP
(Actualitate) Înghesuiala pentru bilete de tratament a fost î…
(Impact) Fraudarea tezelor unice:
(Sport) Fãrã medalie !
(Politica) Deputatul Ungureanu, trimis la reeducare
(Sparle si soparle) Sparle si soparle
(Actualitate) OLTCHIM a primit, pentru al treilea an consecut…
(Politica) Liberalii cred că bugetul va fi votat
(Finante) Contribuabili! Economisiti timp depunând electr…
(Actualitate) Din cauza lipsei de fonduri, la Fârtăţeşti
(Actualitate) Cadouri pentru bătrânii singuri
(Editorial) Vinovatii fãrã vinã?
(Cultura) George Achim a mai fabricat o carte
(Fapt divers) Copil dispărut – dat în urmărire generală

Leave a Response