|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Adrian Panduraşu – Un lider de excepţie al tineretului liberal 

Adrian Panduraşu

Un lider de excepţie al tineretului liberal

Unul dintre cei mai „ vânaţi” burlaci din politica vâlceană, tânărul om de afaceri Adrian Panduraşu, va deveni familist imediat după scrutinul din 1 iunie. Pentru cunoscutul preşedinte al tineretului liberal din Râmnicu Vâlcea, PNL a însemnat mult timp a doua sa familie. Prima familie au reprezentat-o mereu salariaţii cunoscutelor societăţi comerciale pe care le-a dezvoltat până la transformarea numelor lor în branduri.

Iubitor al voleiului şi fotbalului pe care le-a sponsorizat constant Adrian Panduraşu este genul care începe ziua de muncă la 7.30, proaspăt bărbierit şu duşat şi o încheie după ora 21 ţinând telefoanele deschise până noaptea târziu. Bun manager, al banului dar şi al timpului, Panduraşu ocupă un loc eligibil la consiliul municipal, are o echipă redutabilă de campanie ,sprijină intens candidatura fostului său director Bogdan Pistol ( cel mai tânăr liberal ce se bate pentru o primărie de municipiu) şi a reuşit să impună prezenţa multor tineri pe listele de la municipiu dar şi de la judeţ.

Tinerii liberali şi-au lansat cele 10 principii sub care vor acţiona. Am putea să le spunem Decalogul lui Pistol”, pentru că prietenul meu a fost cel care s-a gândit la un ghid cu principii pentru activitatea politică. Tânărul liberal nu trebuie să mintă, să nu fure, să fie pregătit profesional, să aibă curaj, să folosească argumente în timpul dialogului, să nu fie mârlan în limbaj, să fie liber, să nu fie invidios pe adversari sau colegi, să respecte. Vreau să cred că în organizaţia ce o conduc sunt numai oameni cu mâinile şi sufletul curate” ne-a spus recent Adrian Panduraşu.
(T.G.)

Leave a Response