|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Schimbare la Călimăneşti 

Schimbare la Călimăneşti

Nicu Trandafir

Din ce în ce mai mulţi locuitori din oraşul staţiune par decişi să nu îi mai acorde votul actualului primar Ilie Amuzan. Şi noi facem parte dintre cei care în urmă cu patru ani am crezut în promisiunile primarului special democrat deşi de-a lungul vieţii observasem în câteva rânduri defectul său de a spune „fac”, te ajut” „da” şi de a uita.

Proiectul megalomanic de la Seaca, care chiar dus la capăt nu ar folosi cetăţenilor din centrul oraşului, din Jiblea Veche sau din Jiblea Nouă mai mult decât o frecţie la un picior de lemn, este pe cale de a se împotmoli în mlaştina ce se formează din cauza săpăturilor într-o zonă în care pânza freatică este prea aproape de suprafaţă. Miliarde bune au fost păpate deja aiurea pe studii inutile şi pe hârtii intitulate pompos proiecte.În aceste condiţii, celor care doresc o schimbare a actualei administraţii, le oferim două variante:

1) Vasile Scîrlea- om remarcabil prin cuvântul său şi prin prestanţă, bun familist, om de afaceri, consilier local- candidat al PNL. : „ Votaţi săgeata liberală şi nu veţi fi dezamăgiţi. Eu şi colegii mei liberali vom face tot ce ne stă în putinţă pentru ca să puteţi beneficia de condiţii d e viaţă mai bune. Zona Călimăneşti, Sălătrucel, Berislăveşti , Dăeşti ar putea să se dezvolte în comun cu primari liberali şi cu o conducere a judeţului liberală. Ca primar voi face ceea ce este necesar, canalizare în Jiblea, reabilitarea drumurilor, rezolvarea acceselor către zonele agricole, iluminat. Nu voi alerga după cai verzi pe pereţi şi nu visez la proiecte de milioane d e euro inutile cetăţenilor aşa cum ştiţi că a făcut actualul primar!”

2) Gheorghe Dulcea , fostul primar al oraşului, candidat al PDL. Om serios, responsabil, bun cunoscător al problemelor oraşului a acordat mare atenţie problemelor sociale în mandatul său. A pierdut alegerile acum patru ani după două tururi de scrutin impregnate cu promisiunile lui Amuzan şi a unei echipe controversate de consilieri locali. Ultimele sondaje îl clasează pe Dulcea cu şanse de a reveni la primărie.

Leave a Response