|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Sparle si soparle 

Sparle si soparle

 – Ion Dobre primarul din Dăeşti este disperat că pierde alegerile. Şi-a pus soţia să meargă la poarta casei contracandidatului lui de la liberali şi să strige „ Jos hoţii !”. Probabil doamna Dobre se referea la Ion Câlea care străbătea în wekend comuna în lung şi în lat încercând să convingă lumea că poate fi un bun preşedinte de Consiliu Judeţean. Din păcate după afacerea cu porcii subvenţionaţi nu mai poate fi nici măcar un pensionar respectabil. Pentru că pensionar va fi peste câteva săptămâni!

– Pesediştii încalcă de multe ori cu nonşalanţă hotărârui de consiliu local. Primarul social democrat din Dăeşti a băgat maşini şi tiruri pe islazul comunal duminică, exact în ziua în care oameni trebuiau să dea drumul animalelor la păşunat deşi tot el propusese consiliului ca pe izlaz să fie interzis accesul autovehicolelor. Iarba a fost călcată în picioare de pesedişti.

– Şi tot la Dăeşti, acelaşi sinistru Ion Dobre a pus tineretul să joace pe terenul d e fotbal din Fedeleşoiu amenajat de liberali cu banii liberalilor teren pe care până în toamnă nu trebuia să calce picior de fotbalist pentru ca să se formeze gazonul aşa cum trebuie.

– Liberalii au luat măsuri ca pedeliştii să nu poată aduce tineretul într-o discotecă din Olăneşti.

– O tânără din PDL s-a îndrăgostit de fiul unui politician pesedist. Acum în plină campanie!

-Un război al afişelor are loc de câteva nopţi în Vâlcea. În unele localităţi candidaţii au fost aduşi în prag de nebunie de echipele adversarilor care distrug noaptea tot afişajul.

– Primarul încă în funcţie din Olăneşti, Viorel Cioteanu, a ridicat nejustificat banere ale PDL din satul Cheia deşi acestea erau montate perfect legal.

– Comuna Galicea este singura care are şanse să aibă consilieri locali ţărănişti. PN├×CD putea să mai aibă şi un primar dacă nu îl racolau cei de la PC!

– Radicalizarea discursurilor candidaţilor liberali care atacă deschis şi constant adversari direcţi dar şi adversarii indirecţi arată că un ultim sondaj de opinie favorabil deputatului Frâncu îl fac pe acesta să devină mai agresiv pentru a obţine o slăbire a adversarilor cu 1- 2 procente din electoratul lor simpatizant. Liderul liberal este aproape de victorie dar bătălia finală o va duce „ generalul „ său Bogdan Pistol care trebuie să câştige în Râmnic în faţa PSD cel puţin 3 procente.

Leave a Response