|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Mircia Gutău nu a uitat să danseze 

Mircia Gutău nu a uitat să danseze

Joi, 15 mai, Clubul Enigma din cartierul Ostroveni a fost luat cu asalt de tineri îmbrăcaţi portocaliu. Mircia Gutău, primarul municipiului a organizat o seară pentru echipele tinerilor PDL din Vâlcea care lucrează în staffurile de campanie ale candidaţilor la primării. A fost o seară „ incendiară” cu multe dedicaţii date primarului. De la ora 1 a concertat „ Flight Project”. S-a dansat mult şi s-a aplaudat mult.

Primarul a vei însoţit de cei doi copii şi soţie şi a părut mai în formă ca niciodată deşi de câteva săptămâni lucrează 12 ore pe zi. Am remarcat prezenţa unui număr mare de candidaţi tineri la consiliile locale şi a unor organizaţii d e viitor cum este cea de la Olăneşti, care a deplasat 38 d e tineri conduşi de energica Mihaela Popi, o preşedintă de tineret cu stofă de lider.

Edilul Râmnicului a acordat în ultimii patru ani o importanţă deosebită tineretului iar exemplul său a fost urmat şi de alţi colegi de partid primari. Acordarea diplomelor de cetăţean la împlinirea vârstei de 18 ani, implicare tineretului în evenimente sportive, organizarea unor seri de distracţie, acordarea de funcţii politice tineretului, sprijinirea celor cu rezultate bune la carte sau în sport, au condus la conştientizarea unui segment care altădată nu s prezenta la vot sau vota după cum spuneau părinţii. În Vâlcea prezenţa la vot a tinerilor pe 1 iunie va fi remarcată şi de posturile centrale d e televiziune. Punem pariu!

(T.G.)

Leave a Response