|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Sparle si Soparle 

Sparle si Soparle

 – Luni, la ora 21.42, Ion Câlea a încălcat din nou Codul Rutier. În faţa Prefecturii, în apropierea unui semn de circulaţie care indică staţionarea interzisă a autovehicolelor şi-a oprit Dacia de teren, a coborât, şi-a schimbat hainele în plină stradă ( renunţând la o geacă roşie inscripţionată cu sigla PSD, pentru o haină de costum), şi a vorbit un sfert de oră la telefon.

– Simţind că PSD va pierde alegerile secretarul executiv Dumitru Persu a început să zbiere peste tot că în Vâlcea se pregăteşte fraudarea alegerilor. Păi cine să le fraudeze persanule? Aveţi oameni în toate secţiile de votare, aveţi peste 30 de primari, nu ştiu câţi viceprimari şi o haită de consilieri ? Cine naiba să le fraudeze? Adevărul este că electoratul s-a cam săturat de candidaţi ca tine care mănâncă de o viaţă din bani publici. Vor să vă trimită la pensie sexagenarilor şi de aia nu vă va vota!

– Înţelegem interesele financiare ale colegilor din presa locală dar uneori interesele generale, ale populaţiei unei comunităţi, ar trebui să primeze. Nu poţi susţine un primar falsificator de acte ca cel din Bujoreni doar pentru nişte interese mărunte. Şi mai ales nu putem înţelege cum poţi ataca oameni, care au construit ceva în oraşul acesta cu un limbaj de mahala, nu de jurnalist.

– PSD Vâlcea traversează o gravă criză financiară. Sponsorii partidului au renunţat să mai susţină o gaşcă de hapsâni, bătrâni şi îmbătrâniţi în rele. Persu, Câlea şi compania datorează 5 miliarde unei tipografii din Vâlcea şi alte două miliarde unei firme care execută materiale promoţionale electorale. Ne îndoim că PSD va achita vreodată aceste datorii.

– Haimanalele din Dăeşti continuă denigrarea lui George Popolan viitorul primar al comunei. Liberalul nu mai ia în seamă toţi papagalii care au pus mâna ilegal pe terenuri din comună. El este decis să promoveze proiecte care vor crea locuri de muncă şi bunăstare şi să exmatriculeze din Dăeşti derbedeii care au făcut rău localităţii.

– Am pus pariu cu Gheorghe Ceauşu , primarul din Milcoiu, că Ion Câlea va pierde alegerile. Domnule primar, pregătiţi sticla de whisky. Din acela de 12 ani!

Leave a Response