|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Sparle si Soparle 

Sparle si Soparle

 # Mai mulţi liberali sunt nemulţumiţi de intenţia liderului judeţean Emilian Frâncu de a aduce persoane din afara partidului sau din afara organizaţiei pentru a candida la un loc în Parlament. Liberalii vâlceni cred căp rezultatele obţinute la alegerile locale îi îndreptăţesc pe cei care au s-au ocupat de alegeri să candideze pentru un post de deputat sau senator. Unii chiar spun că intenţile liderului lor sunt strict legate de obţinerea finanţării campaniei sale electorale.

# Alexandru Roşu, primarul penal din Bujoreni, riscă să achite din propriile buzunare cantitatea de macadam comandată în campanie fără aprobarea Consiliului Local. Roşu va trebui să plătească şi transportul materialelor de construcţie folosite electoral. Primarul PSD  este băgat în fel de fel de chestiuni dubioase.

A ameninţat o bătrână obligând-o să semneze că renunţă la o porţiune de teren din dreptul ei pentru a primi titlul d e proprietate pe restul pământului, a falsificat o diplomă de bacalaureat pentru un rudar şi a eliberat certificate de urbanism după bunul său plac. Roşu este un excelent artist, joacă teatru, face pe prostul şi înceracă să obţină sprijinul şefilor săi de partid!

# Tupeul traseistului politic Aurelian Pavelescu ( PNL- Partidul Dreapta Naţională- Partidul Democrat- Partidul Iniţiativa Naţională- Partiodul Naţional ├×ărănesc Creştin Democrat şi acum din nou în PNL) care doreşte să candideze pe colegiul Râmnicu Vâlcea pentru un mandat de deputat din partea PNL a stârnit o adevărăată furtună în organizaţia locală.

Mai mulţi membri cu funcţii de conducere i-au solicitat clar domnului deputat Frâncu să nu se lase impresionat de banii lui Teodor Florescu, patronul Urbanului şi cumnat cu Pavelescu şi să îl refuze pe oportunist.Doar Bogdan Pistol pare de acord cu venirea avocatului deoarece acest lucru ar stopa candidatura lui Bogdan Badea.

# Fantoma Gabrielei Ene bântuie organizaţia liberală. Mulţi liberali nu înţeleg de ce nu a fost exclus colegul lor Eduard Vîrlan care de fapt nu a făcut decât exact acelaşi lucru pe care  la făcut şi celebra profesoară exclusă din PNL şi din consiliul municipal pentru a reintra în consiliu pe filiera PDL . Păi cum de ce? Numele Crăciunescu nu vă spune nimic? Vom detalia în ediţia viitoare!

# Exclus de deputatul Vlădoiu la ordinul lui Dumitru Persu fostul şef de cabinet Mihai Dinescu pare că a ajuns şef de cabinet la un alt parlamentar. Ciudate sunt traseele din România!!

Leave a Response