Sparle si soparle
Sparle si soparle
• Democrat-liberalii din Vâlcea sunt lăsaţi mereu în ofsaid chiar de către conducerea centrală a partidului. Anunţată ca un mare eveniment, vizita liderului Emil Boc la Vâlcea nu a mai avut loc. Acelaşi „tratament” l-a aplicat şi blonda de la ministerul Turismului, Elena Udrea, care ignoră repetat invitaţiile de a vedea frumuseţile Vâlcii.
• Fiica din Cluj Napoca a unui parlamentar vâlcean va veni în curând în Râmnic pentru nişte declaraţii în faţa presei.
• Coincidenţă sau nu exact în momentul mutării primarului Mircia Gutău în noua casă, au început lucrările de reabilitare a străzii Mihai Viteazu. Muncitorii lucrează de zor, pentru a termina în timp record acţiunea de „pavelare” a trotuarelor din faţa casei în care s-a mutat de curând primarul.
• Marea arhitectă a judeţului, Rozalia Harambaşa, fără studii de specialitate, are conform declaraţiei de avere unul dintre cele mai mari salarii din instituţie – 6000 de lei noi lunar. Arogantă şi infatuată, Harambaşa a ştiut întotdeauna să „lingă“ clanţele şefilor săi şi să le execute orbeşte comenzile, chiar dacă uneori legea a fost fentată.
• Radu Gheorghe, noul şef de la Agenţia de Mediu, nu prea are nici în clin, nici în mânecă cu activitatea instituţiei pe care o coordonează acum. A contat foarte mult faptul că este consătean cu preşedintele Cîlea. O calitate care a cântărit extraordinar de greu la…CV.
• Nicolae Pătru îşi linge acum rănile, după ce a fost (re)alungat din partidul lui Vadim. Pătru nu a învăţat nimic din lecţia pe care a primit-o de la conservatori, drept pentru care acum a luat calea exilului către Austria, pentru a-şi continua nestingherit afacerile.
• Ştefan Prală este ca un ghimpe în coasta lui Ion Sima de la Hidroelectrica şi a clicei sale de afacerişti oneroşi. Vom reveni cu amănunte.
• Chiar înainte de a-i fi executate silit bunurile de către Finanţele Publice, patronul de la Alutus a avut grijă să-şi treacă proprietăţile de la Complexul Comanca pe numele unui tânăr de 30 de ani.
• Reabilitarea restaurantului Perla Oltului (simbol al staţiunii Călimăneşti) este pe ultima sută de metri. Unitatea a fost preluată în de un fost prefect de Vâlcea, iar de atunci şi până în prezent a fost supusă unor lucrări greoaie de modernizare.