|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

Sparle si soparle 

Sparle si soparle

• Un primar pesedist din colegiul deputatului Vlădoiu a luat-o razna de tot şi zilele trecute i-a administrat o bătaie soră cu moartea tocmai soţiei sale, cea care i-a fost alături la bine şi la rău – timp de 11 ani, cu care are doi copii reuşiţi. Primarul „jucător“ s-a ales cu o plângere la Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi cu una la Parchetul Vâlcea, iar dacă va continua să-şi terorizeze soţia şi rudele va poposi în locul răcoros unde a mai avut „onoarea“ să…înnopteze.

• Cu toate că s-a întors de câteva zile din Olanda, editorul şef de la Viaţa Vâlcii se pare că nu a avut timp să-i răspundă la cele zece „teme” lansate în urmă cu zece zile de directorul de la VTV, Gheorghe Smeoreanu. Oricum, nici nu-i va putea răspunde pentru că patronul de la Viaţa Vâlcii… nu are argumente credibile!

• Fostul director general de la Banca Română de Dezvoltare Vâlcea şi-a scos la mezat vila din centrul Râmnicului. Pentru nişte camere care au găzduit cândva… un „salon de masaj“, fostul bancher solicită, nici mai mult nici mai puţin, decât o sumă de 390.000 de euro.

• Sindicalistul Constantin Pîrvu, liderul de peste 10 ani de la CNSLR Frăţia Vâlcea, caută cu insistenţă o destinaţie de vacanţă, tocmai în Bulgaria, în staţiunea Albena. Sigur se va simţi mai bine în ţara vecină decât în hotelurile infecte şi restaurantele comuniste din Călimăneşti-Căciulata şi Voineasa, care aparţin de CNSLR Frăţia.

• Sistemul de sonorizare i-a jucat feste omului de afaceri Nicolae Sofianu la festivitatea de inaugurare a luxosului hotel din parcul Zăvoi.

• Conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea pregăteşte o fastuoasă inaugurare a noii clădiri a Teatrului „Anton Pann“. Nota de plată pentru acest eveniment se va ridica la circa 500 milioane lei vechi, adică echivalentul a doi kilometri de covor asfaltic pe un drum judeţean.

• Sâmbăta trecută în Livezi a avut loc un incendiu. Cineva a dat foc la mirişte şi acesta era să cuprindă fânarele familiei Popa. Cum cei doi fraţi Popa sunt certaţi cu primarul, acesta, deşi fost pompier, nu a vrut să îi ajute, trimiţându-i la poliţie să depună plângere. Iar poliţiştii i-au luat pe oamenii, care abia şi-au salvat avutul, „la mişto“ spunându-le să se ducă înapoi la primar că acesta e expert în incendii.

• În loc să se odihnească în week-end pentru a fi apt la început de săptămână primarul din Popeşti şi-a pierdut nopţiile pe terasele din Râmnic şi pe la chefuri administrativo-politice. Mai nou, edilul bezmetic vrea să îşi bage nasul şi în fotbal. Adică în alt domeniu în care este habarnist!

Leave a Response