|duminică, septembrie 29, 2024
  • Follow Us!

PD-L, aproape de comunităţile vâlcene 

PD-L, aproape de comunităţile vâlcene

Deplasările în teritoriu sunt în această perioadă punctul central al activităţii deputatului PD-L Samoil Vîlcu. Astfel, parlamentarul vâlcean, alături de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Romulus Bulacu s-au întâlnit la Horezu, cu primarul oraşului Constantin Niţu, pentru a analiza stadiul proiectelor aflate în derulare şi posibilitatea atragerii unor fonduri europene pentru dezvoltarea zonei.În plus, edilul localităţii a vizitat stânele din zonă, împreună cu deputatul PDL Samoil Vîlcu şi vicepreşedintele CJ Vâlcea Romulus Bulacu:

„ Ceea ce a reuşit primarul Constantin Niţu să realizeze la Horezu, în doar un an de mandat, este de apreciat, modul în care au fost reabilitate stânele reprezintă un pas important pentru dezvoltarea agroturismului, lucru ce nu s-a mai întâmplat până acum. În calitate de parlamentar voi sprijini mereu primarii vâlceni, în demersurile lor de a moderniza localităţile pe care le conduc”, a declarat deputatul PD-L Samoil Vîlcu.

De asemenea, în data de 6 august deputatul Samoil Vîlcu a participat la inaugurarea Serviciului de prim ajutor (S.M.U.R.D) la Garda de Intervenţie Grădiştea, eveniment organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea:

„Având în vedere că sunt membru în Comisia de Sănătate a Camerei  Deputaţilor sunt interesat de tot ce înseamnă îmbunătăţirea serviciilor în acest domeniu, iar punerea în funcţiune al celui de-al patrulea serviciu de prim ajutor din judeţ,  după cele din Râmnicu Vâlcea, Drăgăşani şi Brezoi, este un lucru benefic. De fapt, acest serviciu vine în sprijinul ambulanţei pentru a micşora timpul de reacţie la intervenţiile pentru persoanele care au suferit accidente sau îmbolnăviri acute. În plus, sunt printre cei care au sprijinit înfiinţarea SMURD la Vâlcea”,  a adăugat parlamentarul PD-L.

O altă deplasare a deputatului Samoil Vîcu a fost la Târgul anual de la Lădeşti, unul dintre cele mai mari din centrul judeţului:
„ Obişnuiesc să merg în fiecare an la această manifestare, fiind un bun prilej de a mă întâlni cu oamenii din zonă, de a discuta cu ei şi de afla ce pot face pentru ei în calitate de parlamentar, chiar dacă localitatea nu este parte componentă a Colegiului în care am fost ales deputat”, a concluzionat deputatul PD-L Samoil Vîlcu.

Leave a Response