|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Ziariştii sunt observatori, nu actori în procesul electoral 

Televiziunea Etalon îşi dă cu stângu-n dreptul!


Ziariştii sunt observatori, nu actori în procesul electoral

• ziarista Jeana Nicoleta Sdreală, locţiitor al preşedinte al Secţiei de votare nr.1 la Guşoeni

Marţi, 27 octombrie 2009, a avut loc tragerea la sorţi a preşedinţilor şi a locţiitorilor birourilor electorale ale secţiilor de votare din comuna Guşoieni, judeţul Vâlcea. Preşedinte al Secţiei de votare nr.1 a fost desemnat Ionel Vlădescu iar locţiitor – ziarista Jeana Nicoleta Sdreală, care are şi studii juridice. Din punctul nostru de vedere, desemnarea realizatoarei de emisiuni electorale pro – PSD de la postul de televiziune Etalon naşte suspiciuni în legătură cu desfăşurarea procesului de validare a rezultatelor de la alegerile din Guşoeni.

Jurista Jeana Sdreală nu este echidistantă din punct de vedere politic, iar emisiunile sale sunt relevante în acest sens. Se poate spune că desemnarea ca locţiitor de preşedinte al unei secţii de votare este legală, dar oarecum imorală, având în vedere afinităţile poltice ale doamnei Sdreală. Îi sugerăm distinsei noastre colege să iasă cu eleganţă din această situaţie incomodă pentru statura sa de jurnalist profesionist.

Menţionăm că în localitatea Guşoeni se vor desfăşura în data de 1 noiembrie a.c. alegeri pentru primarul localităţii. Competitori importanţi: Nicolae Concioiu (PSD) şi Remus Ioana (PD-L). N.T.

Leave a Response