|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Bătrân mort într-o mlaştină 

A pierdut poteca şi s-a rătăcit

Bătrân mort într-o mlaştină

           
În dimineaţa zilei de 5 ianuarie, Poliţia municipiului Rm. Vâlcea a fost sesizată prin sistemul 112 cu privire la faptul că sub un pod din zona Râureni – Boromir, din Rm. Vâlcea, a fost găsit un bărbat decedat.

Vasile Dinică, de 71 de ani, a plecat să-şi viziteze rudele dintr-un sat învecinat. La întoarcerea spre casă, mergând printr-o pădure, bărbatul a pierdut poteca şi s-a rătăcit. „A nimerit într-o mlaştină, adâncă mai bine de un metru, în care s-au adunat foarte multe aluviuni de la ploaie şi nu s-a mai putut salva”, ne-a spus Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Asupra bătrânului nu au fost identificate bagaje sau alte obiecte, cu excepţia sumei de 131 lei găsită în buzunarul hainei, precum şi o legătură specială din hârtie eliberată de către agenţia unei bănci comerciale din municipiul Craiova, la data 9 decembrie 2009.
           
Cadavrul nu prezenta urme de violenţă pe corp. A fost transportat la morga Spitalului judeţean Vâlcea în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

„Deşi existau suspiciuni privind cauza morţi, în urma necropsiei efectuate am constatat că bărbatul a murit ca urmare a unor afecţiuni cardiace”, a declarat dr. legist Ioan Neamu, de la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea.

Leave a Response