|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

SC ART ADVERTISING SRL nu are dreptul legal să facă abonamente la “Ziarul de VâlceaÔÇ£ 

Comunicat de presă

SC ART ADVERTISING SRL nu are dreptul legal să facă abonamente la „Ziarul de Vâlcea“

Prin acest comunicat de presă atragem atenţia în legătură cu faptul că abonamentele la publicaţia „Ziarul de Vâlcea“ se realizează doar prin intermediul societăţii editoare, respectiv „SC PIRMAR SRL“. În consecinţă, orice abonament la bisăptămânalul „Ziarul de Vâlcea“ realizat prin intermediul unei alte societăţi comerciale este NUL de drept, neexistând un acord scris emis de societatea editoare.

Având în vedere că deţinem informaţii că societatea ART ADVERTISING  a încasat bani pe abonamente şi distribuţia publicaţiei noastre de la mai multe instituţii publice şi societăţi comerciale, rugăm această societate să înceteze de urgenţă această practică ILEGALĂ!

Între societăţile noastre nu există un contract de distribuţie a ziarelor şi nici de delegare a competenţelor de realizare a abonamentelor la „Ziarul de Vâlcea“.

De asemenea, solicităm ca instituţiile care au făcut abonamente la „Ziarul de Vâlcea“ prin intermediul SC ART ADVERTISING SRL să rezilieze aceste contracte ILEGALE şi să intre în legalitate, prin realizarea abonamentelor cu societatea editoare – SC PIRMAR SRL.

În cazul în care SC ART ADVERTISING SRL nu va  înceta această practică ilegală ne rezervăm dreptul de a ne recupera prejudiciile pe calea instanţei de judecată.

Conducerea – SC PIRMAR SRL

Leave a Response