|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Mihai Bălan nu va candida la Primăria Râmnicului 

Mihai Bălan nu va candida la
Primăria Râmnicului

Directorul general al SC CET GOVORA SA, inginerul Mihai Bălan, nu intenţionează să candideze la funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Recent, o publicaţie locală a lansat informaţia că Mihai Bălan „este rugat să candideze la Primăria Râmnicului“.

Plecând pe firul acestei informaţii, l-am întrebat pe Mihai Bălan dacă intenţioneză să intre în politică şi să candideze la funcţia de primar. În stilul caracteristic, cu eleganţă şi mult bun simţ, directorul general al SC CET GOVORA SA ne-a răspuns: „Nu sunt implicat politic şi nici nu vreau să mă înregimentez vreodată într-un partid.

Mă consider un profesionist la locul meu de muncă şi cred că pot demonstra mai multe la CET, nu în altă parte. Am multe proiecte în dezvoltare aici, pe care vreau să le finalizez.

Îmi pare rău de situaţia care s-a creat la primărie, îl consider în continuare pe Mircia Gutău un bun primar şi regret sincer ceea ce i s-a întâmplat. Nu sunt un oportunist şi nu îmi stă în caracter să speculez situaţii de criză“ – a declarat Mihai Bălan. (T.P.)

Leave a Response