|joi, aprilie 25, 2024
  • Follow Us!

Senatorul Emilian Frâncu, ales cu 80% din voturi preşedinte al PNL Rm. Vâlcea 

Senatorul Emilian Frâncu, ales cu 80% din voturi preşedinte al PNL Rm. Vâlcea

Duminică, 22 august, la sala mare a Consiliului Judeţean Vâlcea a avut loc şedinţa Adunării Generale a Membrilor Organizaţiei Municipale a Partidului Naţional Liberal (PNL) Râmnicu Vâlcea, după o perioadă de mai bine de patru luni de interimat.

Şedinţa a început la orele 10 cu prezentarea unor rapoarte de activitate şi cu luări de cuvânt ale unor membri liberali, după care a a continuat cu alegerile pentru structurile de conducere ale PNL Râmnicu Vâlcea. Astfel, în urma numărării voturilor valabile exprimate, senatorul Emilian Frâncu a fost ales cu peste 80% din membrii liberali prezenţi la şedinţa şedinţa Adunării Generale a Membrilor Organizaţiei Municipale a PNL Râmnicu Vâlcea.

Ca vicepreşedinţi au fost aleşi următorii: Florin Smeureanu, Gheorghe Ioniţă, Petre Duinea, Ion Florescu, Eduard Vârlan, Adriana Statie, Algina Tricuţă, Dumitru Vîlcu şi Bogdan Pruteanu. În funcţia de secretar general al PNL Râmnicu Vâlcea a fost ales consilierul judeţean Ion Popescu – Sodă, în timp ce alţi 11 membri liberali au fost desemnaţi să facă parte din Biroul Politic Municipal. (P.C.)

Leave a Response