|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Un sinucigaş, salvat de primarul Rădulescu 

Un sinucigaş, 
salvat de primarul Rădulescu

Miercuri seara, timp de aproape o oră, tânărul Ion Stoica de 28 ani a ameninţat că se aruncă de pe acoperişul clădirii Socom Moda Sărguinţa din centrul Râmnicului. Omul era nemulţumit că nu are un adăpost deasupra capului, mai ales acum când frigul şi-a intrat în drepturi.

Ion Stoica s-a plimbat de mai multe ori pe marginea acoperişului, s-a balansat de mai multe ori ameninţând că se aruncă de pe acoperişul clădirii înalte de 15 metri. Ambulanţa, echipele ISU şi Poliţia erau pregătite oricând să intervină în cazul unei situaţii neprevăzute.

În jurul orei 18,20, la faţa locului a sosit primarul Râmnicului, Romeo Rădulescu, cel care a purtat mai multe runde de negocieri prin telefon cu Ion Stoica. Chiar dacă există o situaţie deficitară a fondului locativ, primarul Rădulescu i-a promis că-i va găsi lui Ion Stoica o locuinţă, cu condiţia ca acesta să renunţe la gestul său sinucigaş. Până la urmă, primarul l-a convins pe Ion Stoica, iar sinuciderea sub privirile a sute de trecători nu a mai avut loc…

Leave a Response