|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Bisăptămânalul “Ziarul de Vâlcea 

• Potrivit trafic.ro,

Bisăptămânalul „Ziarul de Vâlcea” se află mult în faţa cotidianului „Viaţa Vâlcii”

• site-ul „Ziarul de Vâlcea” a avut 4.800 de vizitatori unici, 7.863 de vizite şi 22.098 de afişări

Spre „liniştirea spirituală” a unui „editor” din presa locală, prezentăm în continuare care este situaţia reală şi obiectivă a cititorilor care accesează site-ul „Ziarul de Vâlcea”, date preluate de pe www.trafic.ro. Astfel, în ultima săptămână de raportare (29 august – 4 septembrie 2011), site-ul nostru s-a situat în clasamentul categoriei Ştiri/Massmedia pe locul 186, în urcare faţă de situaţia din săptămâna precedentă. www.ziaruldevalcea.ro a avut, în numai şapte zile, circa 4.800 de vizitatori unici, 7.863 de vizite şi 22.098 de afişări.

Spre exemplu, cotidianul „Viaţa Vâlcii”, care apare pe piaţă şase zile din şapte, nu a fost departe de de „Ziarul de Vâlcea”, pentru că a avut în săptămâna de raportare 6.170 de vizitatori unici, 9.361 de vizite şi 27.534 de afişări. Repetăm, asta în condiţiile în care „Ziarul de Vâlcea” are apariţii bisăptămânale, iar „Viaţa Vâlcii” are şase apariţii pe săptămână. În categoria „Ştiri-mass media”, site-ul „Ziarul de Vâlcea” se află cu mult în faţa majorităţii publicaţiilor locale şi la câteva poziţii în spatele cotidianului de „renume mondial” Viaţa Vâlcii. În aceste condiţii, domnului Petre Tănăsoaica (editor – Viaţa Vâlcii) nu-i rămâne decât să se roage ca publicaţia noastră să nu devină cotidian…

„Ziarul de Vâlcea” este citit mult şi peste hotare: în cursul lunii trecute, circa 1.300 de vizitatori unici (din Polonia, SUA, Italia, Germania, Belgia, Spania, Marea Britanie, Canada, Islanda etc.) au ţinut să citească publicaţia noastră de pe internet, în condiţiile în care numărul vizitatorilor unici din România a fost în luna august de 13.244, iar numărul afişărilor s-a apropiat de cifra de 73.000. În ceea ce priveşte vizitele pe zile, numărul de cititori ai „Ziarului de Vâlcea” este comparabil cu cel de la Viaţa Vâlcii. Concret, joi 8 septembrie 2011, când a apărut pe piaţă Ziarul de Vâlcea, au existat pe site 1.503 vizitatori unici, iar la Viaţa Vâlcii, în aceaişi zi, au fost 1.569 de vizitatori unici. Aşa că îi recomandăm marelui „critic de artă” de la Timişoara să se uite mai atent pe datele cuprinse pe site-ul trafic.ro între două pahare de coniac Hennessy şi să nu se mai îmbete cu apă chioară răsfoind sondaje de opinie răsuflate! (N.T.)

Leave a Response