S-au făcut reparaţii pe drumurile din Râmnic cu 770 tone de asfalt
S-au făcut reparaţii pe drumurile din Râmnic cu 770 tone de asfalt
În ultima perioadă, Direcţia Administrării Domeniului Public din cadrul Primăriei municipiului a derulat mai multe activităţi specifice, între care verificări şi înlocuiri de becuri şi bobine ale sistemului de iluminat public de pe străzile Sora, Topolog, Goranu, Săliştea Nouă, Danil Ionescu, Crişului, Arinilor, Grigore Antipa, Gheorghe Bobei, de pe Calea Bucureşti şi de pe Calea lui Traian sau, tot în domeniul iluminatului public, montarea a 10 lămpi pe strada Ştirbei Vodă. În acelaşi interval de timp s-au montat praguri limitatoare de viteză pe străzile Ion Referendaru, Lucian Blaga, Marin Sorescu şi pe bd. Nicolae Bălcescu (la Grupul Şcolar Oltchim) şi s-a realizat o mână curentă la blocul A1.
În domeniul întreţinerii carosabilului, s-au făcut asfaltări cu 770 tone de asfalt pe strada Arinilor, s-au făcut reparaţii cu 58 tone de mixtură asfaltică pe străzile Doctor Hacman, Republicii, Constantin Brâncuşi, Ostroveni, Ion Referendaru, Lucian Blaga, Nichita Stănescu şi pe bd. Tineretului şi s-au montat 112 ml de borduri pe strada Doctor Hacman şi pe bd. Tineretului, la blocul A18.
Tot mai mulţi râmniceni vin în audienţă viceprimarul Cosmin Constantinescu
Cei mai mulţi dintre cei înscrişi în audienţă miercuri dimineaţa la viceprimarul Cosmin Constantinescu au venit în faţa reprezentantului Executivului local pentru a-i prezenta acestui o serie de solicitări de locuinţe, mai ales în contextul aprobării date de Consiliul Local în ultima şedinţă ca internatul Grupului Şcolar Henri Coandă să fie transformat în unităţi locative sociale. Viceprimarul Constantinescu a atras atenţia tuturor petenţilor că şi aceste locuinţe se repartizează tot în condiţiile legislaţiei în domeniu, respectiv celor care au întocmit un dosar şi se încadrează în categoria posibililor beneficiari: au domiciliul în oraş şi nu au sau nu au avut locuinţă în proprietate. O altă situaţie analizată la aceste audienţe a fost cea a unui proprietar de apartament, care, la momentul cumpărării imobilului, a descoperit că locuinţa fusese debranşată ilegal de la reţeaua de termoficare, fără niciun proces-verbal încheiat cu furnizorul şi producătorul agentului termic, ceea ce, în contextul actual al interzicerii prin hotărâre de consiliu local a debranşărilor de la sistemul centralizat de energie termică, a dus la situaţia paradoxală în care proprietarul nu beneficiază de acest serviciu, dar trebuie să-l plătească.