|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Vâlcenii prezenţi în delegaţia Holdingului Tender, primiţi de preşedintele Republicii Senegal 

Vâlcenii prezenţi în delegaţia Holdingului Tender, primiţi de preşedintele Republicii Senegal

Joi, la ora 18, delegaţia economică a Holdingului Tender, din care fac parte şi mai mulţi vâlceni – avocatul Veronel Rădulescu, editorul Gheorghe Smeoreanu, omul de afaceri Adi Panduraşu, Andreea Tudor, Veronica Rădulescu – a fost primită de excelenţa sa Abdoulaye Wade, preşedintele Republicii Senegal. La întâlnire a luat parte şi ministrul de externe al Senegalului, Madike Nyang.

Întâlnirea a durat aproape o oră, şeful statului senegalez simţindu-se foarte bine în compania oaspeţilor săi români, faţă de care şi-a manifestat întreaga disponibilitate pentru colaborari pe diverse planuri. La rândul lor, oaspeţii şi-au prezentat intenţiile cu privire la dezvoltarea unor afaceri, precum şi la prezentarea obiectivă a ţării pentru opinia publică românească.

Primirea la şeful statului Senegal a fost momentul de vârf al unei suite de întâlniri pe care delegaţia română le-a avut cu ministrul agriculturii, ministrul comunicaţiilor, ministrul energiei, ministrul de externe, precum şi cu organizaţia patronatului din ţara gazdă.

Pe agenda delegaţiei sunt programate în continuare întâlniri similare în Gambia, Insulele Capului Verde, Guineea Conakri.

(www.criterii.ro)

Leave a Response