|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Prinţesele de la Grădiniţa Goranu, aplaudate la scenă deschisă 

Serbarea „Moş Crăciun cu plete dalbe” la Biblioteca Judeţeană

Prinţesele de la Grădiniţa Goranu, aplaudate la scenă deschisă

   
Miercuri, 14 decembrie, cu începere de la ora 10.00, Grădiniţa Goranu a prezentat în cadrul Secţiei Periodice-Legislaţie a Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul”, având ca public spectator un grup de elevi din municipiu, serbarea „Moş Crăciun cu plete dalbe”. Micuţele prinţese de la grupa mică şi grupa mare au cântat şi au recitat mai multe poezii specifice sărbătorilor de iarnă. Ele au fost primite cu multă căldură, încântare şi ropote de aplauze din partea asistenţei destul de numeroasă. Educatoarele Simona Popa şi Mădălina Truşcă au fost felicitate de către spectatorii entuziaşti.

În aceeaşi zi, în cadrul parteneriatului încheiat cu prof. Violeta Grecea de la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”, a avut loc manifestarea „Lumea din spatele cărţilor”, vizionarea filmului „Poveşti de Crăciun”, prezentarea sectiei, urmată de o vizită în celelalte secţii ale bibliotecii, astfel încât elevii să cunoasca mai bine activitatea bibliotecarilor.
De asemenea, joi 15 decembrie ora 13.00, în holul mare al Bibliotecii are loc manifestarea „Colind European”. Organizatorii acestor evenimente ne-au declarat: „Am reuşit în acest an să aducem în holul bibliotecii cea mai mare parte din şcolile şi profesorii cu care am încheiat parteneriate. Cei aproape 100 de copii prezenţi la manifestarea de joi colindă, recită, interpretează instrumental şi vocal cele mai frumoase cântece numai de ei ştiute. Alături de colaboratorii noştri şi noi bibliotecarele Mariana Zanfir, Cristina Badea şi Mihaela Radi le urăm cititorilor de presă: La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, un an mai prosper şi să … Primiţi colinda!” (T.P.)
 

Leave a Response