|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

UIMITOR: Manelistul Adi de la Vâlcea cântă blues! 

UIMITOR: Manelistul Adi de la Vâlcea cântă blues!

S-a resetat Universul! Unul dintre cei mai cunoscuţi manelişti a trecut la blues şi, surprinzător, cântă foarte bine. Ascultă cum cântă la chitară Adi de la Vâlcea.

„Să ne aşteptăm ca Salam să treacă la rap, iar Guţă la heavy metal?”, se întreabă userii de pe Youtube care au vizualizat un clip în care apare celebrul manelist Adi de la Vâlcea, cântând blues.
Adi a uimit pe toată lumea cu o melodie interpretată la o chitară electrică. Imediat după ce au ascultat piesa, internauţii au comentat filmuleţul respectiv şi l-au sfătuit pe Adi să se lase de cântat manele.
„Frate, lasă-te de manele, tu vezi cum mângâi chitara aia? Tot respectul pentru ce faci acolo, nu pentru manele”, a scris un utilizator.
„De acum am înţeles care e diferenţa între Adi de la Vâlcea şi ceilalţi manelişti. Aplauze în picioare din partea mea!”, este de părere alt ´╗┐internaut.

Adi chiar s-a alăturat grupului şi a comentat pe Youtube: „Deja mi-am făcut o trupă de blues, dar suntem încă la început, sper că o sa fie bine, am să fac asta în paralel cu ceea ce m-a consacrat, fac asta´╗┐ doar pentru sufletul meu”.
Ce-i drept, nu sunt des întâlnite cazurile în care un manelist este considerat artist adevărat…
(Apropo.ro)

Leave a Response