|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Vâlcenii vor putea lucra în multinaţionala Faurecia 

Vâlcenii vor putea lucra în multinaţionala Faurecia

Marti, 27 noiembrie 2012, a avut loc la sediul AJOFM Valcea o intalnire intre conducerea institutiei si reprezentantii firmei Faurecia Seating Talmaciu SRL in vederea stabilirii ultimelor detalii privind selectia de forta de munca ce va avea loc joi, la sediul CRFPA Valcea. Dupa cum se cunoaste, firma din judetul Sibiu va deschide un punct de lucru la Rm.Valcea, in incinta fostei Fabrici de ata si doreste sa angajeze personal din judetul Valcea. In Romania, firma a fost infiintata in septembrie 2003 si produce huse pentru scaune auto, avand in prezent aproximativ 700 de angajati. Intr-o luna realizeaza, in medie, car set-uri pentru 30.000 de masini iar clientii principali sunt: Audi, BMW si Peugeot.

Referitor la Bursa fortei de munca, Nicoleta Dancalet, Director de Resurse Umane Faurecia a precizat: ÔÇ£ Faurecia este prezenta in 33 de tari si are angajati un numar de 84.000 de oameni. Pentru valceni speram sa fie o provocare oportunitatea de a lucra intr-o multinationala cu standard si valori competitive in piata automotive mondiala. Avem nevoie de oameni ambitiosi, care sa sustina succesul in cadrul ciclurilor rapide de inovare din industria noastra. Scopul nostru este de a spori profitabilitatea, de a creste competitivitatea, de a optimiza activitatile de dezvoltare a ingineriei si de a mentine pozitia de lider in procesul de productie si imbunatatire continua.”

Directorul executiv al AJOFM Valcea a mentionat faptul ca aceasta oportunitate de ocupare a fortei de munca venita din partea unei firme cu renume a fost tratata cu foarte mare seriozitate. Am facut toate demersurile necesare pentru ca evenimentul de mediere a fortei de munca sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

ÔÇ£Pentru integrarea rapida a celor care vor fi selectati la aceasta Bursa speciala, AJOFM Valcea va organiza un curs de reconversie profesionala in sistem modular, astfel incat, persoanele sa poata trece rapid si eficient printr-un ciclu de formare care sa le asigure competentele necesare locului de munca.” ÔÇô a declarat Dumitru Cornoiu, director executive al AJOFM Vâlcea.
Pentru inceput sunt disponibile 200 de locuri de munca vacante, urmand ca in viitor, dupa inceperea activitatii de productie, sa mai fie angajate si alte persoane.

Leave a Response