|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Bulatovic nu va negocia cu nici o echipă până la finalul sezonului 

Bulatovic şi-a revenit după pauză

Oltchim avea nevoie de o resuscitare urgentă după 10-13 la pauză, iar aşteptările s-au îndreptat tot către Bulatovic. Orgoliul a răscolit-o pe Katarina, care a marcat cinci goluri în primele zece minute, dar Vâlcea tot nu s-a legat pentru a controla partida, iar slovenele au reuşit să păstreze un ecart de 3-4 goluri în acest interval. O accidentare a Andreei Penezic şi o defensivă mai bine aşezată de Paula Ungureanu au readus până la urmă trupa lui Vestergaard în joc, scor 17-18 (min. 44). Bulatovic a continuat să-şi îmbunătăţească substanţial procentajul, însă prea puţin pentru o răstunare de scor. Muntenegreanca nu a fost ajutată de nicio coechipieră în atac! Suferinţa Oltchimului a fost desăvârşită pe final de aceeaşi Penezic, revenită în teren, care a mai tras câteva gloanţe până la final, suficient ca formaţia lui Tone Tiselj să aibă un final fără emoţii şi o victorie decentă în cont: 28-24.

Bulatovic nu va negocia cu nici o echipă până la finalul sezonului

Handbalista Katarina Bulatovic, de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, şi agenţia sa de impresariat au anunţat, luni, într-un comunicat, că nu vor exista negocieri cu nicio echipă în privinţa viitorului sezon, decât după încheierea meciurilor din Liga Campionilor din actuala stagiune. Handbalista Katarina Bulatovic şi agenţia de management sportiv SportConcept, care o reprezintă, au luat o poziţie comună în privinţa zvonurilor din ultima perioadă, potrivit cărora sportiva ar purta negocieri sau chiar ar fi semnat cu o altă echipă. “Zvonurile răspândite au produs o situaţie inconfortabilă pentru Katarina Bulatovic, care simte că zvonurile şi afirmaţiile insultătoare au o influenţă negativă asupra performanţei sale. De aceea a decis că nu va purta negocieri cu nicio echipă pentru o perioadă.

Doreşte să aştepte finalul sezonului din Liga Campionilor, iar apoi va decide în privinţa carierei, la fel ca sezonul trecut. De acum înainte, Katarina doreşte să se concentreze exclusiv pe handbal şi nu doreşte să mai discute despre acest subiect. Un comunicat oficial pe această temă va fi publicat, cel mai probabil, la finalul meciurilor din Liga Campionilor”, se arată în comunicatul SportConcept, semnat de Matyas Farkas. Săptămâna trecută, handbalista muntenegreană a acordat agenţiei Mediafax un interviu în care a negat că ar purta negocieri cu mai multe echipe şi a precizat că prima opţiune o va avea echipa Oltchim. Agenţia SportConcept reprezintă mai multe jucătoare de valoare din handbalul european, printre care se numără şi Patricia Vizitiu, dar şi portarul Amandine Leynaud, de la Oltchim, aflată în recuperare după operaţia de ligamente.

Leave a Response