|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Dosare penale pentru încălcarea codului rutier 

Dosare penale pentru încălcarea codului rutier

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 12.55, D. Pantelimon, de 44 de ani, din localitatea Novaci, judeţul Gorj, a condus un autovehicul marca Daewoo pe DN 67 – Milostea, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 10.40, C. Cosmin, de 34 ani, din comuna Olanu a fost depistat în timp ce conducea pe DN 7 – Budeşti un autovehicul marca Setra, având montate în locurile special destinate, plăcuţele cu numărul de înmatriculare false, autovehiculul nefiind neînmatriculat.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false.

Leave a Response