|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Mafia lui Băsescu a căpuşat Oltchim 

Cătălin Ivan: “Mafia lui Băsescu a căpuşat OltchimÔÇ£

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat, astăzi, că Oltchim a fost “căpuşat de mafia lui Traian BăsescuÔÇ£, el arătând că oamenii de la combinat nu au fost minţiţi de Guvernul USL condus de Victor Ponta, ci de foştii premieri Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu, conform Mediafax.

“Oamenii de la Oltchim au fost minţiţi de-a lungul anilor, dar nu de Guvernul USL condus de Victor Ponta, care a căutat şi caută soluţii să salveze locurile de muncă şi să salveze compania, ci de Traian Băsescu şi cei care au condus ţara până anul trecut, Emil Boc şi Mihai Răzvan UngureanuÔÇ£, a precizat Ivan.

El a arătat că Oltchim a fost “căpuşat de mafia lui Traian BăsescuÔÇ£ , iar acesta este motivul pentru care şeful statului atacă USL pe această temă.

“Mafia lui Traian Băsescu, regimul lui Traian Băsescu a căpuşat Oltchim-ul timp de foarte mulţi ani. Situaţia în care se află Oltchim acum este o situaţie cauzată de firmele pe care regimul lui Traian Băsescu le-a pus să sugă din fondurile de la Oltchim şi să blocheze dezvoltarea companieiÔÇ£, a mai spus Ivan.

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, joi seară, că premierul Victor Ponta şi ministrul Daniel Chiţoiu i-au minţit şi şi-au “bătut jocÔÇ£ de oamenii de la Oltchim în timpul campaniei electorale.

“Oameni minţiţi (…) în primul rând de Guvern, de Victor Ponta, de ministrul Chiţoiu. Aduceţi-vă aminte cum îi anunţau, înainte de alegeri, că va dudui combinatul. Asta e deosebirea dintre mine şi ei, eu am avut curajul să ies în faţa românilor să le spun cinstit ┬½Nu putem să mai plătim salariile┬╗. Ei i-au păcălit, şi-au luat voturile, acum combinatul e în insolvenţă, asta-i viaţaÔÇ£, a susţinut Băsescu, la B1Tv.

Leave a Response