|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Elena Udrea, maraton de dans după miezul nopţii, la nunta lui Cosmin Constantinescu 

Elena Udrea, maraton de dans după miezul nopţii, la nunta lui Cosmin Constantinescu

Frumoasa nuntă a lui Cosmin Constantinescu, fost viceprimar la Rm. Vâlcea, mi-a dat prilejul să mă conving, o dată în plus, că pentru a fi plitician trebuie să-ţi placă băile de mulţime.

Cine crede că baia de mul╚øime e doar un prilej de a te răsfă╚øa în admira╚øia publicului se în╚Öeală. Omul politic trebuie să fie capabil să întoarcă oamenilor aten╚øia cu care ace╚Ötia îl înconjoară.┬á

╚ÿi nu e uşor.

Este ceea ce a făcut Elena Udrea, invitată la această nuntă de naş, deputatul PDL Romeo Rădulescu.

Elena Udrea a apărut aproape de miezul nop╚øii ╚Öi, după ce s-a fotografiat cu zeci de persoane, a dansat cu to╚øi cei care au invitat-o, într-un maraton de trei ore.

Romeo Rădulescu, na╚Öul, Cosmin Constantinescu, mirele, Samuil Vâlcu, fost deputat PDL, Romulus Bulacu, fost vicepre╚Öedinte al CJ Vâlcea, Mircia Gutău, fost primar al municipiului capitală de jude╚ø, ╚ÿtefan Prală, fost director general al Hidroserv, to╚øi au dorit să o aibă pe dna Udrea parteneră pe ring ╚Öi to╚øi au reu╚Öit.

Iar dna Udrea, indiferent de cum o văd mul╚øi români, a fost modestă, decentă, comunicativă, elegantă, frumoasă, specială.

La nuntă s-a discutat intens despre ╚Öansele Elenei Udrea de a deveni pre╚Öedinte al PDL, dar ╚Öi despre disputa locală pentru ╚Öefia partidului între Romeo Rădulescu ╚Öi Romulus Bulacu.

Asta nu înseamnă că nunta a fost unaÔǪpolitică. Din contra, a fost o nuntă mare, frumoasă, cu o muzică de calitate, cu invita╚øi, de asemenea, de calitate.

Elena Udrea s-a retras, a╚Öa cum a sosit, adică discret, aproape de ora 3 diminea╚øa, dar petrecerea a continuat până în zori. (Criterii.ro)

Leave a Response