|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Un primar serios şi eficient: Daniel Achim Băluţă 

Un primar serios şi eficient: Daniel Achim Băluţă

SC CONIZ ROMARG SRL va moderniza drumurile din comuna Vaideeni

Tânărul Daniel Achim Băluţă este unul dintre cei mai activi primari din judeţul Vâlcea. Primarul localităţii Vaideeni a reuşit să realizeze în primele şase luni din mandat cât nu au reuşit să construiască foştii primari în 20 de ani. Acestea sunt adevăruri, nu vorbe-n vânt! La ora actuală se află în curs de execuţie sau în fază de selectare a ofertelor următoarele trei proiecte: 1. Servicii de proiectare şi execuţie lucrări pentru “ Refacere şi modernizare D.C. 157 şi podeţe aferente afectate de inundaţiile din anul 2010, sat Izvoru Rece, com Vaideeni, jud. Vâlcea” – postat pe SEAP în data de 20.02.2013; procedura selectată – cerere de oferte; valoare estimată 1.635.406 lei; stadiul procedurii – perioada de depunere oferte; 2. Execuţie lucrări şi servicii de proiectare pentru proiectul Modernizare drumuri de interes local, comuna Vaideeni, judeţul Vâlcea, postat pe SEAP în data de 19.12.2012; procedura selectată – cerere de oferte; contract încheiat, ofertant declarat câştigător – Asocierea S.C. CONIZ ROMARG S.R.L. – S.C. ALFRID S.R.L.. preţul de 4.824.700,20 lei şi perioada de execuţie de 13 luni; 3. Servicii de proiectare şi cxccuţie lucrări pentru „îmbunătăţirea infrastructurii drumuri forestiere din comuna Vaideeni, judeţul Vâlcea, postat pe SEAP în data de 08.11.2012; procedura selectată – cerere de oferte; valoare estinu 6.1 61.673lei; stadiul procedurii – perioada de evaluare oferte.

Cine este CONIZ ROMARG

Societatea care va executa lucrările în cadrul proiectului de modernizare drumuri de interes local în comuna Vaideeni, SC CONIZ ROMARG SRL din Piteşti a fost înfiinţată în anul 1993 avand ca principal obiect de activitate „Constructii de cladiri si lucrari de geniu – cod CAEN 4521”, la care se adauga: constructii de cladiri si lucrari de geniu, constructii civile si industriale cu instalatiile aferente, lucrari de arta, lucrari de drumuri si poduri, alimentari cu apa si canalizari, lucrari edilitare, lucrari de reconstructie ecologica in fond forestier, imbunatatiri funciare, combaterea eroziunii solului, lucrari hidroedilitare, constructii hidrotehnice, constructii drumuri comunale si forestiere.

Printre lucrarile executate de societate se numara constructii de vile si birouri, constructii civile de interes public, constructii drumuri comunale si forestiere, lucrari edilitare, lucrari in domeniul silvic. Aşadar, SC CONIZ ROMARG S.R.L. este o firmă puternică, cu prestigiu în domeniul construcţiilor, capabilă să realizeze lucrări de calitate în comuna Vaideeni.

Un primar pentru toţi locuitorii

Programul de dezvoltare a localităţii Vaideeni, promovat de primarul Daniel Achim Băluţă mai include: implementarea şi realizarea proiectului pentru drumul judeţean Horezu-Polovragi, asfaltarea a cel puţin17 km de drumuri comunale şi săteşti, modernizarea drumurilor Podul Recii-Pârâul cu Raci şi Dealul Recii-Coasta lacurilor,pietruirea şi balastarea drumurilor agricole, punerea în funcţiune a canalizării şi a staţiei de epurare din satul Vaideeni şi extinderea reţelei în celelalte sate ale comunei,înfiinţarea a minim două puncte farmaceutice în satele comunei, sprijinirea înfiinţări de pensiuni turistice în viitoarele staţiuni montane din Munţii Ursuleţu şi Bora, implicarea asociaţiilor profesionale alături de grupurile de producătoripentru desfacerea produselor animaliere şi a fructelor, sprijinirea înfiinţării Camerei Agricole Zonale la Vaideeni, înfiinţarea de pieţe agroalimentare moderne în toate satele comunei, reducerea taxelor şi impozitelor locale etc.

“Sunt un primar pentru toţi locuitorii comunei, iar funcţionarii publici din subordinea mea lucrează după conduita şi normele europene, tratând cu respect cetăţeanul. Voi atrage cât mai multe fonduri guvernamentale şi europene cu ajutorul echipei pe care o conduc, având susţinerea Consiliului Judeţean şi a Guvernului USL.”, a precizat primarul Daniel Achim Băluţă.

Leave a Response