|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Cabliştii, chemaţi să încheie contractele de utilizare a infrastructurii 

cablu-stalp

Primăria din Râmnicu Vâlcea face apel la toţi deţinătorii de reţele de date prin cablu de pe stâlpii de iluminat public din proprietatea municipiului să se prezinte în termen de maxim 15 zile pentru încheierea contractelor de utilizare a acestei infrastructurii.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Râmnicu Vâlcea, acesta este cel de-al doilea apel adresat furnizorilor de servicii telecom după ce, până la data de 15 august – termenul limită fixat prin HCL nr. 307/157 din noiembrie 2011 – doar doi operatori au dat curs obligaţiei stablilită prin actul normativ. Aceeaşi hotărâre de consiliu a stabilit taxa de utilizare pentru fiecare circuit la valoarea de 3,45 lei/stâlp/lună (fără TVA).

În cazul în care nici de această dată deţinătorii de reţele aeriene nu se prezintă pentru încheierea contractului, primăria îşi rezervă dreptul de a dezafecta cablurile de pe stâlpii de iluminat public din proprietatea sa, deţinătorilor urmând să li se impute şi cheltuielile generate de aceste lucrări. (gds.ro)

Leave a Response