|joi, aprilie 18, 2024
  • Follow Us!

Marius Tănăsie: Exploatarea Minieră Râmnicu Vâlcea livrează peste 150.000 tone sare în România, Ungaria, Serbia și Bulgaria 

Tanasie Salrom

Peste 150 mii de tone de sare pentru drumuri urmează a fi livrate în această perioadă de Exploatarea Minieră Râmnicu Vâlcea către administraţii locale şi companii din România, Ungaria, Serbia şi Bulgaria.

‘De la 1 octombrie a început livrarea sării pentru drumuri. Avem peste 100 de mii de tone de livrat pentru primării, consilii judeţene, CNADNR şi alte companii din jumătatea sudică a României. Mă refer aici de la Constanţa, Bucureşti, până la Timişoara, dar şi judeţele din sudul Ardealului. Pe lângă asta, avem contracte cu administraţii din Ungaria, Serbia, Bulgaria unde trebuie livrate nu mai puţin de 50 de mii de tone. S-au luat măsuri pentru a nu se întâmpla aglomeraţie la intrarea dinspre Ocnele Mari, se lucrează non-stop şi ne aşteptăm deja la un vârf de aprovizionare în noiembrie şi decembrie’, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Exploatării Miniere Râmnicu Vâlcea, Marius Tănăsie.

EM Râmnicu Vâlcea produce mai multe tipuri de sare: sarea pentru drumuri, sare alimentară şi saramură pentru platforma industrială Râureni, către Uzinele Sodice Govora şi OLTCHIM.

Leave a Response