|marți, decembrie 7, 2021
  • Follow Us!

Imagini de la ridicarea lui Nicusor Constantinescu de catre procurorii DNA, cu imbranceli si injuraturi: Imi rupi mana, bai omule, bai! Ia mana, te rog, ca imi chem avocatii! 

image-2014-01-15-16414160-41-nicusor-constantinescu-ridicat-procurori

Imbranceli si injuraturi, miercuri, la ridicarea lui Nicusor Constantinescu de catre procurorii anticoruptie chiar din fata sediului Consiliului Judetean Constanta. Baronul PSD de Constanta a refuzat minute la rand sa urce in masina procurorilor, spunandu-le acestora: „Vrem si noi sa vedem un temei legal” si adresandu-i-se unui procuror cu „Imi rupi mana, bai omule, bai! (…) Ia mana, te rog, ca imi chem avocatii.” Vezi in articol un clip video cu imagini de la ridicarea lui Nicusor Constantinescu de catre procurorii anticoruptie, realizat de Ziua de Constant

  • Atentie! Clipul video contine limbaj licentios.

Clip video cu imagini de la ridicarea lui Nicusor Constantinescu de catre procurorii anticoruptie, realizat de Ziua de Constanta:

„Dom’ presedinte, uitati-va la mine, mergem la Parchet, va audiaza procurorul, chemati avocatii si va vedeti de treaba”, i se spune lui Nicusor Constantinescu la inceputul clipului.

„Ni-l aratati si noua pe domnul procuror? Care este domnul procuror?”, intreaba unul dintre apropiatii lui Nicusor Constantinescu.

„Nu stiu cine p*** mea… cica are mandat(…) mandat de aducere.”

„Cheama avocatul!”, mai spune Nicusor Constantinescu, dupa ce i se arata mandatul de aducere. „Da, da, il sun eu acum, domn’ presedinte!”.

de Alina Neagu     HotNews.ro
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c0tr6zSMn4o

Leave a Response