|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Cetățean sârb depistat cu ședere ilegală 

politia3

            Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vâlcea au organizat, in data de 17 februarie 2014, o acţiune in scopul prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

 

Cu această ocazie a fost depistat cu şedere ilegală cetăţeanul F.B. în vârstă de 29 de ani, din Serbia. Persoana în cauză a intrat in ţară în baza acordului de desfinţare a vizelor, beneficiind astfel de un drept de şedere pentru 90 de zile, iar la expirarea acestuia, nu a părăsit teritoriul ţării şi nici nu a efectuat demersuri pentru prelungire.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Biroului pentru Imigrări au sancţionat contravenţional cuetăţeanul sârb cu avertisment şi au eliberat  pe numele acestuia o decizie de returnare de pe teritoriul României prin care este obligat să părăsească ţara, în termen de 15 zile, conform O.U.G. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

 

Biroul pentru Imigrări Vâlcea continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile interesate în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre.

 

 

Leave a Response