|joi, aprilie 18, 2024
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 27.02.2014 

soparla-cu-volanas

• Primarul din Drăgăşani, Cristian Nedelcu, dovedeşte din nou că nu are inimă faţă de semenii săi mai oropsiţi, în ciuda faptului că spune că face parte din familia politică social-democrată. Deunăzi, bătrânul Ion Oprea din Drăgăşani a venit la noi redacţie cu lacrimi în ochi spunând supărat că edilul şef din Drăgăşani l-a dat afară din adăposturile sociale ale primăriei, fapta petrecându-se în urmă cu câteva săptămâni, chiar în toiul iernii. Ion Oprea ne-a mai anunţat un fapt trist: primarul Cristian Nedelcu nici nu a vrut să mai audă de cazul bătrânului din Drăgăşani, în ciuda intervenţiilor şi presiunilor venite chiar de la conducerea administraţiei publice judeţene. Halal om fără suflet mai are municipiul Drăgăşani la conducere?!?

• O jurnalistă din Vâlcea aflată în contact direct cu un ministru PSD, prin intermediul unui asociat, va da în curând cu subsemnatul pe la mai multe instituții. Cercetările de natură penală vor viza mai multe contracte încheiate de fițuica cu pricina cu societăți de stat din județul Vâlcea, ale căror proiecte depind direct de ministrul menționat mai sus.

• Primarul Râmnicului, Emilian Frâncu, a semnat luni autorizaţia de construire în vederea extinderii şi modernizării clădirii Primăriei Râmnicului. Imobilul este monument istoric construit în anul 1912.

• Deputaţii PSD Aurel Vlădoiu şi Costi Rădulescu sunt nemulţumiţi că primul ministru Victor Ponta (preşedinte al PSD) dă avize negative la majoritatea propunerilor şi iniţiativelor legislative pe care cei doi le promovează în Parlament.

• Mișcări de „trupe“ în presa vâlceană! Un investitor din București, cu interese pe platforma chimică, intenționează să intre în forță pe piața media din Vâlcea. Acesta este în negocieri cu un director de media din Vâlcea. Așteptați-vă la ce vă așteptați mai puțin! Linia editorială va fi dictată de la București și este posibil ca foarte multe afaceri din Vâlcea să fie zguduite!

• Odată cu ruperea USL, prin ieşirea de la guvernare a PNL, s-au făcut mai multe calcule cu privire la soarta unor aleşi liberali din administraţia publică locală. Spre exemplu, vicepreşedintele CJ Vâlcea, Bogdan Pistol, dar şi alţi viceprimari liberali, pot să doarmă liniştiţi pe funcţii până în 2016, întrucât, în cazul în care o majoritate din consiliul judeţean sau local ar încerca debarcarea lor, pot apela la justiţie, unde legea este clar de partea lor. A se vedea exemplele foştilor vicepreşedinţi ai CJ Vâlcea Romulus Bulacu şi Ion Cîlea (în perioada 2004-2008).

• Gigi Matei nu este agreat de conducerea națională a PSD pentru a candida la funcția de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. La centru este preferat și susținut un tânăr om de afaceri vâlcean, cu simpatii pesediste, cu forță financiară și carismă pe măsură. Acesta va avea susținerea președintelui PSD Vâlcea, Ion Cîlea, dar și a… presei vâlcene.

 

Leave a Response