|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Viorel Bică – NOUL PROPRIETAR AL TELEVIZIUNII VTV?! 

banner

Omul de afaceri Virgil (Viorel) Bică intră în forță pe piața media din județ și nu numai! Pe surse am aflat că „Regele transporturilor“ din Vâlcea a bătut palma cu familia Ion și Maria Tudor și săptămâna viitoare va cumpăra, la notariat, Televiziunea VTV: spațiul de aproape 400 de metri pătrați din buricul târgului plus licența și toată dotarea tehnică. În ceea ce privește personalul, vor fi operate mai multe schimbări…

Bică devine astfel unul dintre jucătorii cei mai importanți pe piața media din regiune. Sau cel puțin acest lucru se dorește (oare afaceristul Bică știe că atunci când vrei să faci omletă trebuie să spargi ouăle?). Rămâne de văzut dacă noul patron își va pune în mișcare relațiile din capitală pentru a transforma VTV într-o televiziune importantă la nivel național. Cert este că tranzacția, a cărei valoare se ridică la aproape o jumătate de milion de euro, nu este întâmplătoare. Virgil Bică, un om de afaceri serios, onest și echilibrat, devine un personaj cheie în viața politică a județului, având în vedere nevoia continuă de imagine a politicienilor vâlceni.

Fără îndoială, un rol important în ceea ce privește viitorul VTV îl va avea cunoscutul ziarist Gheorghe Smeoreanu, realizatorul celei mai titrate emisiuni politice din județ: „Criterii politice“.

Tiberiu Pîrnău

 

Leave a Response